Следва

ЧРД, принц Джордж: 10 неща, които трябва да знаете за любимия ни малък принц

Master Chef 2017 Божана Кацарова завладява с вкусове първото събитие от поредицата Ritual Gatherings!

Новата парти концепция Ritual Gatherings идва в България на 5 и 6 август за двудневно събитие на бар Ботаник...

Food преди 6 години

Новата парти концепция Ritual Gatherings идва в България на 5 и 6 август за двудневно събитие на бар Ботаник, намиращ се на брега на плаж Червенка. Събитието цели да докосне всички сетива на гостите с музикална програма от известни български диджеи и богатo кулинарнo изживяване от Master Chef 2017 Божана Кацарова в неподправена и семейна атмосфера.

През двата фестивални дни за всички посетители на събитието ще има и щандове, предлагащи различни ястия, приготвени с висококачествени продукти. Гостите ще могат да опитат 10 вида риба от специално построената подземна пещ. В менюто на събитието ще са включени и класическа паеля, бургери, салатен бар, щанд с морски деликатеси, както и домашно приготвен сладолед.

Пикът на кулинарната част ще бъде плажната вечеря за 200 гости, които предварително са закупили куверт. За него екипът на Ritual Gatherings си партнира с отбора, който представя страната ни на най-елитното кулинарно състезание в света Бокюз д'Ор (Bocuse d'Or) в Лион, Франция. Божана Кацарова и шеф готвач Димо Димов ще застанат рамо до рамо в демонстрационно готвене на седем степенно меню, специално приготвено за гостите на вечерята.

Програмата плавно ще премине в многопластово музикално изживяване с добре познати имена за феновете на електронната музика – Shosho, Stefan Popov, Peppou и The Foreigners. Специално за събитието от Барселона пристига и мексиканецът Gemm - съосновател на Ritual Gatherings и познато име от музикалната сцена на култовия курорт Playa del Carmen.

В програмата се включват и местни производители, които ще предложат на посетителите разнообразие от дейности и продукти. Софийското студио за татуировки Мастилница ще представи няколко концепции за рисуване с кана, с които гостите ще могат да се потопят в ритуалната атмосфера.

Почитателите на източните практики ще могат да участват в йога клас от студио Ashtanga Yoga Shala, а тези, които предпочитат екстремните преживявания ще се насладят на уейк парка на плаж Червенка, достъпен през двата фестивални дни.

Подробна програма и информация за Ritual Gatherings следете в официалното Facebook събитие 
тук.
 

More Food