Следва

Стартът на "Визия за София" вече е факт

ЧРД, принц Джордж: 10 неща, които трябва да знаете за любимия ни малък принц

Принц Джордж стана на 4!...

Celebrities преди 6 години

На 22 юли, своя рожден ден отпразнува британският престолонаследник и едно от най-известните деца в света, принц Джордж.

Обожваваме сина на Кейт и Уилямне само заради винаги стилните му и сладки тоалети, а и заради усмивките, които раздава на фотографите (по цял свят). По случай рождения му ден ви "подаряваме" 10 факта, които трябва да знаете за момчето, което има всичко:


Джордж Александър Луи
Както е присъщо на всяка кралска особа, и Джордж освен титла има и дълго име - принц Джордж Александър Луи. Джордж - в чест на бащата на кралицата, Джордж VI; Александър заради второто име на Елизабет II, Елизабет Александра Мария; а Луи, в чест на чичото на принц Филип, Луис (Луи) Маунтбатън.

 

Джордж иска да стане пилот
Like father, like son. Кейт неведнъж е споделяла за интереса на сина си към самолетите и вертолетите. Уилям, който също е пилот, казва, че Джордж изключително се забавлява, когато двамата ходят на разходки с хеликоптера.





Седем кръстници
Не стига, че е роден под щастлива звезда, но за да е съвсем сигурна добрата му орисия, Джордж има не един, не двама, а цели седем кръстници, всеки от royal, по-royal.




Диктува детската мода
Принц Джордж и по-малката му сестричка Шарлот вече са диктатори на детската мода. Както се вижда високите чорапи и късите, но елегантни шорти са запазена марка на малкия русокос принц.



Джордж VII
Джордж е трети в реда за короната, след дядо си Чарлз и баща си Уилям. В случай, че той бъде провъзгласен за управляващ монарх, титлата му ще се смени на крал Джордж VII.

Пожарникарят Сам
Любимата книжка на кралския наследник е „Пожарникарят Сам”.

Отговорно братче
Джордж се справя отлично със задълженията на по-голям брат и обожава да се грижи за малката Шарлот.




Любознателен и любопитен
Хеликоптерите и самолетите не са единствения интерес на малкия принц. Той е толкова любознателен, че любимото му място за посещения е Природонаучния музей в Лондон. Същият музей е бил и любимото място от детството на майка му Кейт.

Коледа
Джордж обожава Коледа и всяка година я очаква с нетърпение.

„Мечо Пух”
През изминалата година не само кралицата отпразнува годишнината си, но известният детски роман „Мечо Пух”. По случай двете годишнини, е издадена книга „Мечо Пух и кралския рожден ден”, чиито главни герои за Елизабет II и внукът й Джордж.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 15 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.