Следва

Фаталното привличане

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата доза звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Кардашиян кич, доза поредна

Дотолкова сме привикнали с лошия вкус на семейство Кардашиян-Дженър, че когато мине и седмица без гаф от тяхна страна, усещаме странна липса. Затова пък днес попадаме на цели три случая, свързани с небезизвестния клан, но разпределени, разбира се, в три различни посоки. Първият гаф идва изцяло откъм стилистична гледна точка и се отнася до най-младата от сестрите - Кайли.

Преди дни известното момиче е забелязано в Бевърли Хилс в точно този особен ансамбъл, състоящ се от леопардово бюстие, сребриста мини пола и високи сандали с тънки каишки. Настръхваме неописуемо само от изреждането на аутфит елементите, но е редно да допълним още, че визията е сериозно подсилена още от развяващите се тъмни коси и тежкия грим на 19-годишната риалити звезда...

И звездите са луди по Кардашиян

Смятаме за особено притеснителен факта, че и звезди от висок ранг показват влечение към безумията на гореспоменатия клан. Говорим именно за Джони Деп, който в момента съди бившия си бизнес мениджър, заради финансовата криза, в която се намира в момента.

Покрай вихрещото се в момента дело
, немалко детайли около харчовете на актьора излизат наяве и впечатление прави покупката на кресло от семейство Кардашян, появявало се многократно в декора на тяхното предаване "Keeping Up with the Kardashians". Деп е платил "скромната" сума от 7 000 $, за да го притежава. В крайна сметка излиза, че актьорът не е купил предмета за себе си, а за дъщеря си Лили-Роуз, но все пак, на нас всичко това ни изглежда някак не както трябва.



Те са навсякъде!

Макар и да не харесваме клана Кардашян-Дженър, факт е, те са навсякъде. Ужасяваме се от огромната им популярност, но въпреки това ги коментираме и то нерядко, защото вярваме, че модните безумия не трябва да се приемат за нещо нормално и редовно, точно обратното, трябва да бъдат посочвани и порицавани.

В този ред на мисли, обръщаме внимание на модните предприемачи Кендал и Кайли и техния развиващ се бранд Kendall + Kylie, които правят колаборация с американския моден гигант Revolve. Общите им усилия се изразяват в капсулна колекция бански костюми на цена от 45-165$, които, както вероятно се досещате, не трогват интереса по какъвто и да е начин - широко разпространени модели в банални цветове и абсолютно нищо повече.



Versace in Memoriam

Миналата седмица станахме свидетели на поредния гаф от страна на Академията за мода, начело с проф. Любомир Стойков - вечер, посветена на Джани Версаче във връзка с 20-годишнината от неговата смърт.

Под формата на презентация, лекция и нещо като дефиле, събитието отново ни напомни колко далече сме изобщо от модата тук в България и по-конкретно липсата на допирни точки с реалността от биещите се в гърдите "хайлайф" личности, организатори и присъстващи.

С подробности, разказани с много хумор, както и немалко снимки, четем статията тук. 


 

More All fashion