Следва

Фаталното привличане

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата доза звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Кардашиян кич, доза поредна

Дотолкова сме привикнали с лошия вкус на семейство Кардашиян-Дженър, че когато мине и седмица без гаф от тяхна страна, усещаме странна липса. Затова пък днес попадаме на цели три случая, свързани с небезизвестния клан, но разпределени, разбира се, в три различни посоки. Първият гаф идва изцяло откъм стилистична гледна точка и се отнася до най-младата от сестрите - Кайли.

Преди дни известното момиче е забелязано в Бевърли Хилс в точно този особен ансамбъл, състоящ се от леопардово бюстие, сребриста мини пола и високи сандали с тънки каишки. Настръхваме неописуемо само от изреждането на аутфит елементите, но е редно да допълним още, че визията е сериозно подсилена още от развяващите се тъмни коси и тежкия грим на 19-годишната риалити звезда...

И звездите са луди по Кардашиян

Смятаме за особено притеснителен факта, че и звезди от висок ранг показват влечение към безумията на гореспоменатия клан. Говорим именно за Джони Деп, който в момента съди бившия си бизнес мениджър, заради финансовата криза, в която се намира в момента.

Покрай вихрещото се в момента дело
, немалко детайли около харчовете на актьора излизат наяве и впечатление прави покупката на кресло от семейство Кардашян, появявало се многократно в декора на тяхното предаване "Keeping Up with the Kardashians". Деп е платил "скромната" сума от 7 000 $, за да го притежава. В крайна сметка излиза, че актьорът не е купил предмета за себе си, а за дъщеря си Лили-Роуз, но все пак, на нас всичко това ни изглежда някак не както трябва.



Те са навсякъде!

Макар и да не харесваме клана Кардашян-Дженър, факт е, те са навсякъде. Ужасяваме се от огромната им популярност, но въпреки това ги коментираме и то нерядко, защото вярваме, че модните безумия не трябва да се приемат за нещо нормално и редовно, точно обратното, трябва да бъдат посочвани и порицавани.

В този ред на мисли, обръщаме внимание на модните предприемачи Кендал и Кайли и техния развиващ се бранд Kendall + Kylie, които правят колаборация с американския моден гигант Revolve. Общите им усилия се изразяват в капсулна колекция бански костюми на цена от 45-165$, които, както вероятно се досещате, не трогват интереса по какъвто и да е начин - широко разпространени модели в банални цветове и абсолютно нищо повече.



Versace in Memoriam

Миналата седмица станахме свидетели на поредния гаф от страна на Академията за мода, начело с проф. Любомир Стойков - вечер, посветена на Джани Версаче във връзка с 20-годишнината от неговата смърт.

Под формата на презентация, лекция и нещо като дефиле, събитието отново ни напомни колко далече сме изобщо от модата тук в България и по-конкретно липсата на допирни точки с реалността от биещите се в гърдите "хайлайф" личности, организатори и присъстващи.

С подробности, разказани с много хумор, както и немалко снимки, четем статията тук. 


 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.