Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата доза звездни и фешън издънки...

Кардашиян кич, доза поредна

Дотолкова сме привикнали с лошия вкус на семейство Кардашиян-Дженър, че когато мине и седмица без гаф от тяхна страна, усещаме странна липса. Затова пък днес попадаме на цели три случая, свързани с небезизвестния клан, но разпределени, разбира се, в три различни посоки. Първият гаф идва изцяло откъм стилистична гледна точка и се отнася до най-младата от сестрите - Кайли.

Преди дни известното момиче е забелязано в Бевърли Хилс в точно този особен ансамбъл, състоящ се от леопардово бюстие, сребриста мини пола и високи сандали с тънки каишки. Настръхваме неописуемо само от изреждането на аутфит елементите, но е редно да допълним още, че визията е сериозно подсилена още от развяващите се тъмни коси и тежкия грим на 19-годишната риалити звезда...

И звездите са луди по Кардашиян

Смятаме за особено притеснителен факта, че и звезди от висок ранг показват влечение към безумията на гореспоменатия клан. Говорим именно за Джони Деп, който в момента съди бившия си бизнес мениджър, заради финансовата криза, в която се намира в момента.

Коментари: 3

I
Irina Fru Fru (2017/08/30 / 18:55)
Присъствах на вечерта в памет на Версаче...Безумно е да я слагате в гафовете...Събитието си беше много стойностно и добре организирано.
E
el_niko (2017/07/31 / 08:34)
Линкът към статията Versace in Memoriam не работи. Статията е слаба, "гафовете" напомнят повече на махленско обсъждане на клюки.
E
Elisa (2017/07/28 / 06:10)
Очевидно далеч не сте наясно с идеята на самото събитие и с факта, че е единствено по рода си в световен мащаб! Не може да наречеш гаф проявата на уважение към едно отдавна нелепо загинало величие и към даването на шанс на студентите да се изявят!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.