Следва

Michael Kors купи Jimmy Choo за близо 2 милиарда долара

Всички носят: PVC с токче!

През последните няколко сезона PVC аксесоарите и по-специално обувките правят постоянни появи...

All fashion преди 6 години

През последните няколко сезона PVC аксесоарите и по-специално обувките правят постоянни появи в дизайнерските колекции, а заради скорошните две колекции на Yeezy, където ботите от PVC с изрязано пръстче попадат сред акцентите в линията, популярността им застрашително расте.

Възникнали под влиянието на 90-те години на миналия век като тенденция, прозрачните детайли под формата на пластмаса намират приложение по дизайните на брандове от различно естество - от хай стрийт предложенията на Public Desire до изящните Manolo Blahnik. Макар и да са несъмнено пипкави за стилизиране особено пък за ежедневна визия, факт е, че моделът оптически издължава максимално крака, което съвсем не бива да се подценява като даденост.

Освен по краката на целия клан Кардашян-Дженър, както и сестрите Хадид, забелязваме особените дизайни и по други типажи момичета, от което, следва да признаем, придобиваме по-добро мнение за естетиката им като цяло. С обран стайлинг и на адекватно място, PVC токчетата биха изглеждали дори интересно!

 

More All fashion