Следва

Сухата кожа: Скритата заплаха на лятото

Ready, Steady & Go с Eau Cellulaire: Докосване от свежест и здраве!

С любов от Южна Франция и особено любопитство към по-добрите бюти тайни се ражда тази красива...

Hair преди 6 години

С любов от Южна Франция и особено любопитство към по-добрите бюти тайни се ражда тази красива колаборация между Institut Esthederm и нашата редакция.

С ласкавото мото "Кожата е нашата професия", Esthederm ни водят за ръка, за да надникнем в същината на техните добре пазени ритуали и да научим кожата да извлича максимума от силата на клетките си на всяка една възраст и по всяко време.



Храним сетивата с визуална наслада, докато едновременно с това научаваме подробности за един от иконичните за френския нишов бранд продукти - клетъчната вода Eau Cellulaire. Луксозен продукт, чиято формула е аналог на водата в кожата и работи в хармония с клетките, за да оптимизира жизнеността им. С едно движение осигуряваме не само свежест и комфорт, но и още възвръщане на оптималната хидратация и устойчивост към агресивните фактори на околната среда.

Въоражаваме се с една "бутилка" клетъчна вода в чанта и сме Ready.Steady&Go. за нови приключения и бляскави нощи! 




Фотограф/Видео: Живко Гичев

Стайлинг: Габриела Желева

Грим: Dior

Коса: Митко Дамов/Vogue Vision

Модел: Милица Борисова/Ivet Fashion MA

More from View Sofia

Масло от розмарин - разкошно нещо, особено за красива и здрава коса

Hair преди 1 година

През пролетта въпросът за качеството на косата стои по-остро от друг път. Стресът и недостигът на витамини водят до факта, че нишките стават тънки, чупят се и растат лошо. Напоследък набира популярност нова тенденция за красота, която включва използването на масло от розмарин за грижа за косата. Проверяваме наистина ли продуктът за красота има магически свойства

More Hair