Следва

Профил/Анфас с Божана Кацарова

Невероятният живот на един телефон: Sony Xperia XA1 в ръцете на Цвети

Здравейте, аз съм Sony Xperia™ XA1  новият bestfriend на Цвети...

All About Life преди 6 години

Здравейте, аз съм Sony Xperia XA1 - новият best friend на Цвети. Тя ме обича и това го знаят всички.

Внимава и се грижи за мен, не ме оставя самичък, не позволява "черни мисли" (или обстоятелства) да одраскат моето издържливо Corning Gorilla Glass 5 стъкло или пълния с цветни детайли 5-инчов HD 720p дисплей.







Цвети обича да сме постоянно заедно и да ходим на кафенце с нейните близки приятелки. Играем си на професия-фотограф с иновативната ми 23 МР камера със сензор Exmor RS. Снимаме вълшебни снимки, достойни за конкурс, които по принцип свършват в Instagram, Facebook или в чата с най-любимите й хора.

Имам и 8 МР предна камера за селфита с 23-мм широкоъгълен обектив, който позволява групови снимки с много приятели едновременно. ХА! Haters gonna hate.


В моята 32 GB eMMC вътрешна памет са заключени всичките тайни и мистерии на прекрасната ми притежателка. Тя знае, че няма никога да я предам, но понякога се случва да има нахалници, които се пробват по няколко пъти да ме отключат. Но ХА! Цвети знае какво прави - вграденият сензор за пръстов отпечатък реагира само при нейното докосване.







By the way понякога обича да ме пренатрупва с информация, която не й е от полза в моментa, но функцията ми Smart Cleaner автоматично анализира и деактивира приложенията, които не използва от дълго време, за да изчисти кеша, и да оптимизира мястото за съхранение и производителността.

Батерията ми е на свършване…Макар и след дълга и упорита, почти двудневна работа, имам още малко съхранени сили. Ето, виждам Цвети…идва и за няколко минути се връщам сред живите, благодарение на моята половинка, и на най-голямата любов – Quick Charge зарядното.

Bye, bye, засега.

More All About Life