Следва

Месечен ХОРОСКОП - Август 2017

Today, Tomorrow, Always: View Sofia & Avon търсят сватбата от приказките!

Today, Tomorrow, Always: View Sofia & Avon търсят сватбата от приказките! 

All About Life преди 6 години

"Завинаги, защото няма какво да ни раздели..."

А през това време ще преплувам Нил заради тебе, после ще те обичам докато скачаме с бънджи, ще ходим боси по дъжда, ще танцуваме в метрото, докато всички ни се усмихват. Ще ти крещя "Да" пред олтара, а вечер нежно ще ти нашепвам, че си любовта на живота ми и искам да остареем заедно, разказвайки истории на внуците ни.

Ако и вие сте точно толкова вълшебно влюбени и вече официално женени за онази половинка, която ви прави цели, то имаме перфектното любовно предизвикателство за вас.

Защото знаем, че любовта, тази безгранична емоция, която ви кара да се чувствате живи, е today, tomorrow, always... и никога не свършва, дори в "добро и зло", и защото знаем, че когато сте толкова потънали в тези чувства, искате да ги покажете на всички, и да КРЕЩИТЕ името му/й качени на някой стълб насред Цариградско шосе, нали?

За това, разкажи ни вашата вълшебна и много романтична история: как се запознахте, как се обикнахте, как се оженихте... потопи ни в емоциите ви и ни накарай да усетим онзи аромат на вечното влюбване, а ние, заедно с AVON, ще ти подарим модерно и много любовно интервю, в което ще можете да разкриете на всички колко безобразно много обичате своя човек и кой кого настъпи първи преди да се вречете във вечна вярност. P.S.: Разбира се, че ще има и ароматни изненади за печелившите!


Очакваме "да се влюбим" и вече нямаме търпение да четем за любов, и то ТОЧНО вашата, на добре познатия email: [email protected], а срокът е до 10 август. Заедно с историите, изпращайте ни и снимки увековечили най-щастливия ден в живота ви (сватбата) и прекрасните ви моменти заедно.

Щастливите двойки ще са ТОЧНО ПЕТ, ще бъдат обявени на 11 август ТОЧНО в 12 на обяд и ще имат красивата възможност да покажат на ВСИЧКИ колко истинска, голяма и вечна е любовта им!

More All About Life