Следва

Става ли за певица Кара Делевин или май НЕ?

Признанието: Анджелина Джоли за проблемите, развода и още нещо!

Актрисата даде откровено интервю за списание Vanity Fair...

Други преди 6 години

Актрисата даде откровено интервю за списание Vanity Fair.

В него Анджелина Джоли за първи път проговори за отношенията си с Брад Пит след развода, както и за сериозните здравословни проблеми с които се бори.

Оказва се, че красивата брюнетка има хипертония - високо кръвно налягане, а също така и парализа на Бел, която не й позволява да контролира мускулите на лицето си.

"Акупунктурата ми помогна много, но искам да кажа на всички жени, че не е редно да поставят себе си на последно място, защото това се отразява сериозно на здравето им", споделя Анджелина.

През последните години Джоли се сблъска с много здравословни предизвикателства. Преди около четири години актрисата си направи двойна масектомия, като премахна и двете си гърди, за да се спаси от коварната болест рак. Преди две години пък Анджи отстрани поради същата причина и яйчниците си.

Самата тя си признава, че в момента се намира в изключително деликатен период от живота си, но е решена да запази емоциите под контрол. "Искам да знам, че децата ми ще вярват, че всичко е наред, дори и аз да не съм сигурна в това. Не си позволявам да плача пред тях, защото не искам да ги притеснявам", казва актрисата.

"Гордея се с това как наследниците ми приеха развода, те бяха много смели в моментите, в които им се налагаше. Сега, всички се възстановяваме от нещата в живота", казва още Анджелина.

"Нещата с Брад стана лоши...не исках да използвам тази дума... нещата станаха трудни", издава за проблемите с Пит Джоли. "Но сега и двамата се стремим към една и съща цел - да се погрижим за нашето семейство", допълва още актрисата, издавайки, че с екс любимия й са в добри отношения.


Изповедта на Брад Пит след развода с Анджелина Джоли четете ТУК!

More from View Sofia

Летопис на смутното време: Аделина Дуцкинова

Interviews преди 4 години

"Летопис на смутното време", като романа на Вера Мутафчиева, е една поредица, която цели да систематизира настроенията в това особено, смутно време, в което се намираме в момента. Тук ще видите и прочетете посланията на прекрасни хора, на чиято емоционалност разчитаме и в чиито усещания вярваме; ще ни споделят как усещат момента, как си представят, че ще минем през него, какво е най-важното, кои са устоите, какво препоръчват, как виждат нещата след ступора. Какво ще се промени, какво трябваше да се промени, кои са позитивите в тази непреживявана от никой съвременник ситуация. Нека си дадем надежда и да структурираме заедно проблема така, че да излезем от това по-устойчиви и по-мислещи, по-съчувстващи и по-смирени!  

More Други