Следва

Големите любовни истории: Лионел Меси и Антонела Рокуцо

Съвършенството в ръцете ни: Sony Xperia XZ Premium

Погледнете в бъдещето...

All About Life преди 6 години

Погледнете в бъдещето през окото на 19 MP Motion Eye камера с Exmor RS сензор…Тя ви позволява да запишете 960 кадъра в секунда и да откриете скритата магия на живота чрез супер забавения каданс, който е четири пъти по-бавен от видеоклиповете заснети с други смартфони. Благодарение на нея директно ще почуствате емоцията на момента.

Xperia XZ Premium от Sony ви представя най-революционния мобилен дисплей, проектиран досега от човешки ръце. Той е първият по рода си 4K HDR дисплей с изключителната разделителна способност на цветове, нюанс и контраст, докато X-Reality for mobile повишава качеството на изображенията.

Ако красотата е хармония, а хармонията красота, то Sony Xperia XZ Premium е перфектната комбинация от двете. Има една дума, която го определя, погледнат отвън или отвътре: божествен. Радост за окото и ръката – първокласната му стъклена заоблена повърхност притежава огледален ефект, като отразява света около нас, а материалът Corning Gorilla Glass 5 отвежда красотата и издръжливостта до нови висоти.

Той е идеалният, той познава вашето докосване. Благодарение на вградения сензор за пръстов отпечатък, с едно движение той ще потвърди вашата самоличност.

Музика? Да, като на концерт. Този смартфон притежава силата на технологията DSEE HX, която превръща любимите ви аудио записи в неповторимо звуково изживяване, оптимизирайки тяхното качество до съвършенство.



За почитателите на видео игрите Sony е подготвил специална изненада. С помощта на първокласния процесор Qualcomm Snapdragon 835, Xperia XZ Premium ви осигурява зашеметяваща производителност, а GPU Adreno 540 осигурява най-добрата възможна графика. Мултиплейър? Няма проблеми с 4G поддръжката със скорост от клас Gigabit.

Sony знае, че нуждата от по-голяма издръжливост на вашата батерия, е повече от необходима.
Затова екипът от специалисти добави режима Stamina, който изчислява и съхранява останалата ви енергия, за да стигне зарядът ви за целия ден. Пуснете смартфона в бързото зарядно UCH12W и получавате часове повече живот на вашата батерия само с няколко минути зареждане.


 

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.