Следва

Интерактивни карти-предизвикателства променят ежедневието ни

Големите любовни истории: Лионел Меси и Антонела Рокуцо

Казват, че детската любов е най-чиста и искрена...

Celebrities преди 6 години

Казват, че детската любов е най-чиста и искрена и ако е писано да се случи, то съдбата си знае работата. Такъв се оказва и случаят с Лео и Антонела – една любовна история, която е далеч от стереотипите на футболните двойки.



Познават се още от деца. Лео за първи път среща Антонела, когато е 5-годишен, в къщата на своя добър приятел Лукас Скалия, който е и братовчед на тъмнокосата красавица. Израстват заедно в малкия аржентински град Росарио, но пътищата им се разделят, когато талантът на Меси е забелязан от футболния клуб Барселона.

През 2000г. Лео напуска родния си град и заминава за Испания, където спортната му кариера стремглаво поема към футболните висини. По това време Антонела учи в аржентински университет, като сменя две специалности.



Говори се, че преди да започне романтична връзка с Меси, Антонела вече имала някакви по-близки отношения с мъж, но той загива в автомобилна катастрофа през 2007г. Непосредствено след злощастния инцидент, двамата се срещат отново в Росарио. Меси се прибрал в родната Аржентина, за да бъде до нея в този тежък момент. Лео е на 21 години, а Антонела – на 20.

„Видях колко е пораснала. Никога не съм имал съмнения за това дали я харесвам. Все пак е детската ми любов. Нашите семейства се познават много добре и беше само въпрос на време между нас да се получи“, спомня си Меси.



Самият той има две неуспешни връзки зад гърба си преди да се обвърже с настоящата си съпруга. За кратко се виждал с непълнолетната Макарена Лемос, след което със звездата на Плейбой Лусиано Саласар, която е 7 години по-възрастна от него. Лусиана въобще не била разстроена от раздялата й с Лео и бързо се ориентирала към други имена от професионалния футбол. Въпреки статуса си на суперзвезда, нападателят на Барса си остава тих и свенлив, що се отнася до главоломното количество изкушения, които го преследват непрестанно.

Любовните взаимоотношения на Лео и Антонела започват далеч от светлините на прожекторите, но през 2009г. папараци заснемат влюбената двойка на романтична почивка.



Но като във всяка връзка, не липсват и проблеми в любовното гнезденце. Меси е забъркан в скандал, след като е сниман в ръцете на стриптизьорка в Лас Вегас, а Антонела заплашва с раздяла. Звездата на Барселона прави всичко по силите си, за да изкара нещата като фотомонтаж, направен от недоброжелатели. Както и май се оказва! Скандалът е потулен и двойката се връща към обичайния си начин на живот.



Не след дълго възлюбеният Меси е залят с горещи снимки от победителката в конкурса Мис Бум-Бум 2015 в Бразилия - Сузи Кортес. Антонела блокира нахалницата и не отговаря на последвалия коментар на модела: "Бях шокирана, когато видях, че Меси е блокирал акаунта ми. Ако можех, бих казала на жената на Меси да не се безпокои. Изненадана съм, че тя е толкова неуверена в себе си. Предполагам, че просто ревнува".

Разбира се, това са малки перипетии в рая на Лео и Антонела, защото през 2012г. се ражда първият им син Тиаго. През 2015г. влюбените стават родители за втори път – отново на момче, носещо името Матео.









Връзката им официално е узаконена на 30 юни 2017г. на пищна церемония в родния им град Росарио, Аржентина. На големия ден за Меси присъстват едни от най-добрите футболисти в света – Неймар, Суарес, Жерар Пике, Карлес Пуйол, Чави Ернандес, Агуеро, Гонсало Игуаин, Самуел Ето‘о, Фабрегас и много други. Празненството е охранявано от 450 полицейски служители, а персоналът бил задължен да се закълне, че ще пази в тайна за всичко случващо се на сватбата.



Сега Меси и Антонела се радват на своето четиричленното семейство. Докато аржентинската футболна легенда поставя нови и нови рекорди, съпругата му се е отдала изцяло на грижата и възпитанието на двамата им сина, които кой знае - може скоро да се сдобият със сестричка?



More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.