Следва

Българче се роди на борда на Lufthansa

Ето защо Риана се облече така за срещата с Макрон

След срещата между френското първо семейство и поп изпълнителката Риана...

Други преди 6 години

След срещата между френското първо семейство и поп изпълнителката Риана се изписаха множество коментари по отношение на стиловото решение на певицата.

Визията на Рири е доста тромава на пръв поглед, но какво всъщност се крие зад този избор? Нека разгледаме по–подробно и анализираме всеки елемент от аутфита:

Както знаем за среща с определени висши лица от обществото трябва да се спазва етикет. Явно Рири, като един истински артист, не се подчинява на утвърдените правила и гледа да кривне с артистичен финес.

Костюмът на който заложи певицата й придава строга визия, която свързваме с така наречения стил Masculine-Feminine. Той е характерен със своят чисто мъжки силует, който стои също толкова добре и на жената. По този начин, жените доказват равнопоставеността между мъжкия и женския пол.

Дали пък поп иконата не е искала да демонстрира характер на срещата си Макрон!?

Що се отнася до черното oversize сако, то изцяло доказва казаното по–горе. Широките рамене и мъжка кройка крещят „аз съм силна и успяла жена”. Може би, това е посланието което иска да отправи към събеседника си, а и не само...

Вие как мислите?

More Други