Expert Drive: Михаела VS. Йоана за Serie Expert от L'Oreal Professionnel

Ние сме жени и въпроси, свързани с поддръжката на перфектната прическа дебнат от всякъде...

Ние сме жени и въпроси, свързани с поддръжката на перфектната прическа дебнат отвсякъде! Отговори - много!

С чаша следобедно кафе в компанията на днешните ни експерти Йоана и Михаела се гмуркаме към велико приключение в търсене на негово величество - ОТГОВОРА!  Йоана Пенева, 28 години, зодия Скорпион, горд собственик на фризьорски салон Esthète, със супер сили, даващи й титлата L'Oreal Professionnel Expert.

Михаела Николаева, 27, Козирог, съвременната Wonder Woman - лице на Serie Expert от L'Oreal Professionnel. Експерт, покоряваща нови територии с призванието на модел и "скрити/тайни" сили, за които разбираме в следващите редове.

И, разбира се, основният герой - Serie Expert Vitamino Color от L'Oréal Professionnel, който ни следва безпрекословно в това приключение.
(Серия Vitamino Color: Експертната грижа, обогатена с A-OX комплекс за запазване на интензивността на цвета на косата и съживяване на блясъка.)

V.S: Влизайки заедно в играта, споделете скритите си сили, какво ви прави експерти?
Йоана: От вече близо 11 години се занимавам с фризьорство, от две съм в обучаващия екип на Академия Л’Oреал България. Студиото ни е част от групата салони "Salon Expert"леновете й отговарят на високо техническо ниво на фризьорските услуги/.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.