Следва

7ми конкурс jumpthegap

15 неща, които всеки мъж трябва да има в гардероба си

Женското мнение за мъжкия гардероб...

преди 6 години

Жените безспорно сме на челна позиция в класацията за фешън мания и инвазия на моловете, но това не значи, че мъжете, макар и по-кротки от нас, не проявяват интерес към хубавите дрехи и аскесоари. Голяма част от тях са не по-малки кипри от нас и тайничко следят новите трендове и модерните визии за сезона. Нищо чудно докато си взимате душ, вашата половинка да хвърля по едно око на списанието, оставено на нощното шкафче или пък да наднича отстрани, докато разглеждате поредния моден сайт.
В крайна сметка трябва да сме благодарни, че това е така и съвременните мъже отделят внимание за външния си вид и време да обновят гардеробите си. Все пак всички знаем що е то мъж без стил и колко неприятно може да бъде. Подготвихме ви списък с 15 ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ неща, които всеки представител на силния пол трябва да притежава. Подтикваме ви да направите бърза ревизия на дрешника на вашия любим и бързо да запълните липсващото, а за тези от вас, които още търсят своята половинка, то ето няколко неща, по които да направите перфектния избор. Отношението, което проqвява към детайлите от своята визия, ще е отношението, което ще проявява и към вас. Be careful, girls!

1. Часовник





Ако диамантите са най-добрият приятел на жената, то часовникът играе същата роля за мъжа. За перфектен избор ние се спираме на: Audemars Piguet, Rolex, Hublot, Rotary.

2. Вратовръзка





Нищо не подчертава завършения мъжки силует, така както добре подбраната вратовръзка. Нашите фаворити сред марките са: Turnbull & Asser, Hermes, Hugo boss.

3. Папионка 





Бяла, черна – зависи от повода и етикета, но тя трябва да е там. Бранодве: Lanvin, Hermes.

4. Портфейл








Голяма част от представителите са сколнни да го подценяват и забравят да го подреждат или подменят през няколко години. Смеем да твърдим, че това е голяма грешка и може да създаде грешно впечатление. Предложенията ни за смяна са: Salvatore Ferragamo, Dupont, Paul Smith.

5. Money clip





Няма как да пропуснем и пинизите. В чужбина част от лошите момчета предпочитат да държат парите си по този начин, а не в портфейл. Няма как да отречем, че е изключително гъзарско и приковава погледите. Безспорен фаворит при избора ни е Montblanc.

6. Чорапи





Смело можем да заявим, че към тях се отнасят с доза неуважение, но пък са съществен момент за „wow ефект“. – Ralph Loren, Hugo Boss, ETRO са сред нашите топ.

7. Шал






НЕ, шалът не е задължителен само за женския гардероб, напротив, искаме да го гледаме все по-често увит около мъжките вратове, моля. Фаворити са ни: ETRO, Valentino, Cerruti.

8. Колан







Стилният колан за небрежните уикенди и неофициалните срещи е повече от НАЛОЖИТЕЛЕН. Ние се спряхме на: Fendi, Diesel, Troubadour.

9. Слънчеви очила





Kолкото са важни за нас, толкова и за тях. Елементът на загадъчност винаги внася доза сексапил. Ненадминати остават Ray-ban, разбира се.

10. Ръкавели





Перфектният костюм върви неотлъчно с подходящите детайли: Cufflinks Inc., Kenneth Cole, Paul Smith.

11. Черен костюм 





Не смятаме, че има какво да добавим за него. Просто трябва да го ИМА. (в точния размер, разбира се.) Класацията за най-добри държат: Brioni, Canali, Zegna.

12. Бяла риза




Костюм и ръкавели без перфектната риза на вървят, нали? Тук изборите са безкрайни, но добра опция за новия сезон са: Marni, Paul Smith, Jil Sander.

13. Дънкова риза





Връщаме се към коланa и почивните дни. Какво по-хубаво от мъж в деним риза с небрежно разкопчани две, три копчета.. Мечта. Ризите, които ни харесват в момента са на: Calvin Klein Jeans, DSQUARED2, OFF-White.

14. Ofxord shoes



Особено нашумелият през последните години модел сред жените не трябва да бъде изпускан и при мъжете. Топ брандовете са: Louis Leeman, Church’s, Officine Creative, Santoni.

15. Чанта





Дали briefcase или messenger bag е въпрос на избор, но поне едно от двете е ЖЕЛАТЕЛНО да е налице. Много ни допанаха моделите на: Dolce and Gabbana, Valextra, Bulgari за Briefcase и Givenchy, Ann Demeulemeester, Rick Owens за Messenger bag.

More