Следва

Fashion battle: Ах, тези Vans!

Всички носят: Vans Old Skool

Това лято фаворитните на всички Converse и нашумелите последните години Adidas Originals...

All fashion преди 6 години

Това лято фаворитните на всички Converse и нашумелите последните години Adidas Originals биват една идея изместени от леко позабравените Vans.

Става въпрос за онзи кец, който ни напомня за детските площадки, първото колело и ожулените колене. Най-бейсик моделa, който някога носехме с развързани или пъхнати вътре връзки, смъкнати дънки и широки тениски, защото бяхме МЕГА ЯКИ.

Ето сега, за Пролет/Лято 2017 Vans Old Skool се завръща с пълна сила, но ние сме малко по-пораснали и сменили стила и го носим с рокли, къси поли, костюми, че и с бански чак. Общо взето креативност не ни липсва и винаги можем да намерим на всичко приложение. Разчупените аутфити, на които попаднахме не само в интернет пространството, но и сред софийските улици, ни напълниха очите и дрешниците с по един чифт нови „skate shoes”.





Общо взето - НЕ ИЗДЪРЖАХМЕ и този път.

Proud to be a woman, както се вика, въпреки че тук трябва да отбележим, че трендът не е превзел само женските, но и мъжките сърца и крака. Признаваме си, че ни изненадаха доста приятно. Силните половинки са не по-малко фенове на връхлитащите ни детски спомени и при тях могат да се наблюдават най-разообразни стайлинги. Иначе казано, можете спокойно да излезете на matching outfits date с вашата по-добра половинка.





Дами и господа, на вашето внимание представяме Vans Old Skool в най-добрите му времена:









More All fashion