Следва

Животът след 45: Гуен Стефани по бикини в Калифорния

Вдовицата на Честър Бенингтън с емоционално послание

Ранната смърт на Честър Бенингтън шокира света...

Други преди 6 години

Ранната смърт на Честър Бенингтън шокира света.

Фронтменът на рок групата Linkin Park сложи край на живота си на 20-ти юли - навръх рождения ден на най-близкия му приятел Крис Корнел, който също наскоро се самоуби.

Смъртта на Честър предизвика сериозна вълна от мнения - част от феновете започнаха да споделят емоционални съобщения в социалните мрежи, а мнозина пък осъдиха решението на Бенингтън да сложи край на живота си и да остави семейството си.

Вчера, обаче, за първи път вдовицата на певецът му отдаде чест с кратко, но много емоционално съобщение:

"Преди една седмица загубих моята сродна душа, а децата му загубиха техния герой - техният татко. Имахме щастлив живот, който сега се превърна в някаква болезнена шекспирова трагедия. Как да продължа? Как да събера счупената си душа? Единственият отговор, който намирам - е да отгледам децата ни с цялата любов, която е останала в мен!

Искам да кажа на обществеността и на феновете по целия свят, че усещаме вашата подкрепа и любов. Чувстваме и вашата загуба. Децата ни са твърде малки, за да останат без баща и знам, че всички вие ще поддържате спомена за него жив! Честър имаше светла душа пълна с любов и ангелски глас. А сега без болка пее песните си в сърцата на всички нас. Бог да ни благослови и да ни помогне да се върнем един към друг, когато чувстваме такава ужасна болка. Честър би искал да успеем да го направим!

Почивай в мир,
любов моя!

Талинда"

Честър Бенингтън и Талинда Бентли се венчаха през 2006 година, двойката възпитаваше три деца: Тайлър Лий и близнаците Лили и Лила родени през 2011 година.

More Други