Следва

Стил урок на седмицата: Tie your bandana!

Теория на кореспонденцията: Неговият & Нейният Gant

В теория на кореспонденцията днес разглеждаме хармонията между дамската и мъжката естетика като едно цяло...

All fashion преди 6 години

В Теория на кореспонденцията, любима отдавнашна наша рубрика, днес отново се омагьосваме от хармонията между дамската и мъжката естетика, що се касае до модата, но и до всичко останало. 

Четири визии, илюстрирани от американския класик Gant, са в главната роля в едно лятно преобразяване. Дрехите са вечни в своя дизайн, едновременно с това непретенциозни, непреходни, елегантни. Подбрани в синхрон една с друга, силуетите не просто се комплиментират, но и позволяват границите между чисто дамската и мъжка естетика да бъдат плавно прелети, тренд, чието развитие наблюдаваме без умора вече няколко сезона.

Вплетени в кореспондиращо настроение, дрехите са взаимозаменяеми - отличини, носени самостоятелно, но винаги по-добри заедно, ръка за ръка, подобно на нашите герои днес...







Мъжкият ленен блейзър завършва чудесно неговата визия, но стои още по-привлекателно върху нея, разбира се, облечен на голо.

Понятията се размиват, принтовете притеглят един към друг.





Какво по-лаконично от плажна естетика в памучни шорти и небрежен тишърт?





Пъстрото каре е сякаш правено, за да допълни липсващата част на синьото райе.





Бретон райетата вървят ръка за ръка с червения цвят. Чино панталоните и златните копчета пък извличат максимума от това така желано лятно усещане, докато еспадрилите завършват категорично започнатата композиция.
 


Всички елементи от снимките, откриваме в двата бутика на марката - на Солунска 37 - GANT WOMEN, и на Солунска 63 - GANT MEN.

А тук разказваме в подробности историята на обичания американски бранд.

More All fashion