Следва

Моден ексхибиционизъм: Есен, есен, идващ сезон!

Петък, 4 август: Един ден в тайните градини на София

Слънце жарко пече и ние въоражени с студено Somersby...

All About Life преди 6 години

Слънце жарко пече, а ние се скриваме под големия "златен" чадър, който ни дарява с миг прохлада (поне за мечтаните 10 минути), след което разходката ни из София продължава с пълни сили!

Балкони, ъгли, цветя, процепи, а зад тях красоти... Зелено, свежо, вода, изконно усещане за "малките неща"!

Вървим, безвремие е, ръката ни нахално изтръпва от студенината на любимото и толкова лятно Somersby, което вече се хвали с нов вкус - Нар, а съкровеният ни голям град крие толкова тайни градини, които, ако се загледаш правилно можеш да откриеш навсякъде около теб!

В галерията горе>>> ние намерихме нашите... отворете очите си и за тези около вас!

P.S.: София, обичаме те, и теб, и градините, и вкуса ти!


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.