Следва

Петъчен БЛИЦ: Иво Димчев

Моден ексхибиционизъм: Есен, есен, идващ сезон!

Горещо ни е по тялото... лятото ни е в главите...

All About Life преди 6 години

Горещо ни е по тялото... лятото ни е в главите, душите и, все още, в дрешниците, но newsletters от любимите марки най-нахално припомнят, че е време шикозните ни портфейли да изплезят езици и да се поглезим с няколко чисто нови дрешки и аксесоари, които да разходим по улиците в прехода между сезоните.

Знаем, че все още пясъкът от крачетата е пръснат по цялата стая, а вълните бушуват в ушите, но пък ВСИЧКИ знаем, че именно краят на горещия сезон е най-доброто време да подготвим списъка с must haves за месеците с "Р".

Нашите ТОП и най-важни са готови, коя какво набеляза от A/W 2017 на добрите в модата:

Габриела

Сред набелязаните от мен потенциални покупки за предстоящия есенен сезон, задължително попада и червената миди рокля. Освен че в своя разцвет, тя е още особено благоприятна за есенни визии. Към колекцията рокли, следва да добавя и едно мини в металик, звучи ми повече от привлекателно. Що се отнася до обувките, разбира се, там място определено ще намерят чифт бели боти, които са ако не задължителни за сезона, то поне препоръчителни.



Рокля Asos 83 лв.

Рокля Halston Heritage 793 лв.

Боти Marilo 164 лв.
 

Цветина

Напълно убедена съм, че Zara имат таен пъклен план да ме накарат да фалирам още преди да съм взела заплатата си. Есенните им предложения са толкова божествени, че искам да вляза в магазина им, да кажа: "Вземете ми всичките пари" и да си тръгна с каквото пожелая!

Червените ботуши бяха любов от пръв поглед - от тази изпепеляващата и крайно неадекватната. Тези чепици са такива, че знаеш, че трябва да ги имаш (на цената на всичко), въпреки че ще ги обуеш точно ДВА пъти.

Сиво мляко... толкова перфектен, че вярвам ще седи безобразно яко с абсолютно всичко! И въпреки че е 35+ градуса нямам никакво търпение да облека този блейзър! МОЙ МОЙ МОЙ!

Всеки си има проблем в този живот - е, моят са обувките! Мога-ли-да-си-купя-всички-обувки-на-Zara-да-ги-сложа-на-леглото-си-и-да-спя-между-тях!??!! Тези сатенени ботуши с ток са другата ми есенна любов. Вярвам, че не ревнуват и няма да имат нищо против да споделят крачетата ми с червеното съвършенство от лак по-горе!

Петя

Истината е, че още никой не е напълно готов да пусне лятото да си ходи, но пък нищо не пречи да си набележим от сега находките за следващия сезон. Аз лично винаги съм обичала повече есенните колекции отколкото летните и мога да започна с пазаруването още сега. Вече знам кои са трите неща, които бих си купила първо:

Обеците на Mango, защото са много ефектни и много artsy


Блейзърът на ZARA, защото е tweed, duh?!



GG Marmont на Gucci, защото Fanny Pack is Back!

Йоанна

Ох, само три са, но какви!

И понеже съм на доста изчистена и минималистична вълна съм хвърлила око на все още е черно и бяло ( и за разкош пепел от рози) от Zara, Max Mara и Мax Mara Weekend.

Ето ги и тях:

Малка черна трикотажна рокля с прекрасен кръстосан гръб Zara

Бяла мохерна блуза от MaxMara

Patent pumps Max Mara Weekend

Михаела

Тази седмица я обявявам за shopping седмица и по този повод съм си набелязала няколко мишени, които ще попълнят есенният ми гардероб.

Винтидж дънковото яке със сигурност е една от „ плячките” на която съм се спряла.

Кожена раирана чанта подходяща да побере всичко и идеална за всеки ден. Няма как да я подмина.

И като за финал, се спирам на поредното изкушение от Zara. Черно кимоно, съчетаващо в себе си свобода и асиметрия.

More All About Life