Следва

Стилна сянка

Защо още продължаваме да ги носим СКЪСАНИ?!?!

Деним? Секси! Да, винаги....

All fashion преди 6 години

Деним?

Секси! Особено СКЪСАН!

Да, винаги.



Скъсаните дънки, тези "парцали", които баба винаги иска да зашие и гледа с презрение, може би направиха 6/7 годишна мини тренди- стагнация (в глобален мащаб, но "регионално" винаги са били помежду ни), дойдоха и техните пет минути слава, които константно вече три години всеки сезон, Пролет/Лято и ранна есен са част както от мъжкия, така и от дамския гардероб.

Защо?
Първо, имат изключително важна естетична роля в цялостната визия и композиция на един стайлинг. С тях е винаги свежо, разнобразно и индиректно не толкова професионално (освобождават едно настроение на лека несериозност, което по принцип е много сладко).



Секси!
От голямо значение са цепките които, зависи от това къде, колко и как са накъсано-композирани, но и от различната интерпетация и виждане за секси на всеки дизайнер (целта е да се пренасочи вниманието на човешкото око в друга посока).



Ох, достатъчно философия!
Така, актуални както никога досега, желани и обичани от всички, ако и вие се усещате мощно-секси (културно, не евтино, разбира се!) тогава мисията на тези дънки е осъществена, дизайнерът спи спокойно, а вие сте душата и на тези дънки и на всичките останали дрехи, без вас те са едни обикновени парцали-всичко зависи от вас!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.