Следва

TELUS International ще реализира проект на млад интериорен дизайнер

Петъчен БЛИЦ: Иво Димчев

Иво Димчев е олицетворение на провокацията. Вижте!

Celebrities преди 6 години

Иво Димчев е олицетворение на думата провокация. Пърформанс Артист с главно А, който жонглира с музиката, движенията, танца и театъра като на игра (и не само). Жонгрила отлично и с думите. Един герой от "филм" за пораснали деца, с талант, чиято сила те връхлита като под хипноза! 

Представяме ви Иво Димчев такъв, какъвто го видяхме ние в този първосептемврийски ден по зелена риза, дънкови шорти, разчорлени букли, в черен джип и без цензура!  Точно толкова завладяващ, колкото е и музикалният му групов пърформанс СКУЛПТУРИ, който е част от програмата на международния фестивал за съвременен танц One Dance Week и нямаме търпение да му се насладим на дата 30-ти септември!!!

Дневният ми ред включва... когато съм си в София, сутрин отварям на разхождача на куче. Той ми е донесъл обикновено вече банан и кисело мляко.  Ям ги пред компютъра. Отговарям на имейли, къпя тяло. Разхождачът е върнал кучето. Напада ме сексуално. Понякога успявам да го ударжа, след това го изгонвам.

И всеки път в различен ред следва: свирене на пиано, писане на нови песни, преглеждане на видео записи от турнета, монтиране на клипчета от концерти, мастериране и миксиране на звукозаписи, правене селфита, чатене с педали, уговаряне за секс, отговаряне на имейли на разни фестивали по света, каране на кола из София, писане на статуси, писане на книга, говорене на глупости по телефона с приятели, плюскане по всяко време на денонощието…

Партито започва…. когато изляза на сцената. Когато седна на пианото и някаква крива мелодия ми захапе мозъка.. Когато един красив гол мъж ми седне на лицето или пък легне по гръб с вдигнати крака. Когато някой ми заяви, че нещо, което ми е важно в работен план НЕ МОЖЕ да стане. Когато ми сервират пържени тиквички с кисело мляко и чесън. Когато се моля на Вселената.

На сянка мога... да родя.

Рискувам, когато... усещам, че действието ми е по-важно от резултата.

Чашата ми е... бездънна.

Ходя бос, когато...  ми запаряват обувките, - няма счупени стъкла, - пясъка не пари. - тревата ме вика.

Сънувам... докато пея.

Тези дни си тананикам…. оооо, what a lucky day, when you are hit in the heart by a feeling that its time to give up anything thats not real and is dragging you down…. това е една от новите ми песни.

Дните имат вкус на... давност, а нощите на... безсмъртие.

Обсебен съм от... идеята, че трябва да произвеждам култура.

Събуждам се... необвързан.

Никога не ми омръзва да ям... тиквички и хора.

Най-често забравям…  че не трябва да вечерям, щото се дебелее.

Когато вали... ми е тихо и чисто на душата.... водата пее много хубаво.

Не отказвам... сфинктер.

Натискам replay... на вятъра, на банкомата, на самотата.


 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 23 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.