Следва

Кейт Мос ТОПЛЕС в кабината на вертолета

Бруклин Бекъм се ОПЛАКА от звездния си живот!

Бруклин Бекъм се ОПЛАКА от звездния си живот!

Други преди 6 години

Очевидно славата не понася на най-големия син на Дейвид и Виктория Бекъм.

В искрено интервю Бруклин Бекъм сподели, че никак не му се нрави звездният живот и от време на време иска да е нормален тийнейджър.

"Не мога да правя нещата, които нормалните 18-годишни правят. Чувствам сериозен натиск върху себе си и всяка моя грешка е следена зорко", казва сексапилният младеж.

Съвсем скоро Бруклин ще започне напълно нов етап от живота си и е изключително щастлив от този факт.

"През август се местя в Ню Йорк, където ще уча в университет. Винаги съм искал да се занимавам с фотография, това е моето нещо. Много се радвам, че ще ставам рано и ще трябва да работя усилено. Това е страхотно!", издава най-големият наследник на семейство Бекъм.

Дали обаче и на новото място младежът няма да се притеснява за живота си? Защо ли? Ами защото Бруклин споделя, че ежедневно получава сериозен брой заплахи от фенове и последователи.

"На ден ми се случва повече от 30 пъти. Хората редовно ми обясняват как ще ме убият, пребият и всякакви такива", казва синът на Дейвид и Вики, с което потвърждава факта, че звездният живот не винаги е толкова щастлив и лачен, колкото изглежда.

More from View Sofia

„Какво са направили с лицето й?“: Мария Шрайвър, 66

Celebrities преди 1 година

Мария Шрайвър, дългогодишен журналист в NBC и бивша първа дама на Калифорния, бе "изловена" от папараците по улиците на Санта Моника в края на миналата седмица. В добро настроение, мисис Шрайвър посети мястото, където се строи новият й дом.  

Истории от живота: Златан Ибрахимович, 11-години по-голямата от него Любов и Санремо

Celebrities преди 2 години

Добре информирани източници твърдят, че тя е най-важният човек за футболиста. С половинката си Златан съгласува абсолютно всяко важно решение. Двамата са заедно от 20 години.  "Любов от пръв поглед ли? В действителност той беше паркирал неправилно своето Ферари", разказва Хелена Сегер... 

More Други