Следва

Профил/Анфас с Вера Гоцева

TELUS International ще реализира проект на млад интериорен дизайнер

Най-големият работодател в аутсорсинг сектора у нас стартира конкурс за...

All About Life преди 6 години

Най-големият работодател в аутсорсинг сектора у нас стартира конкурс за преобразяване на част от офисното си пространство.

TELUS International Europe подкрепя изявата на талантливи млади дизайнери, като стартира конкурс за интериорен дизайнерски проект на част от офисното си пространство в София. С най-новата си инициатива ‘’компанията на щастливите хора’’ се стреми да обогати преживяването на служителите и посетителите си, чрез реализиране на съвременна и вдъхновяваща идея за комфортна работна среда. Основна цел на конкурса е да даде възможност за изява на млади архитекти и дизайнери, както и на студенти по архитектура и дизайн, които не нужно да имат професионален стаж и документи за правоспособност.

Компанията иска да предостави възможност на младите професионалисти да реализират значим проект, с който да обогатят своето портфолио. Конкурсът ще се проведе в два етапа. В първия всички кандидати трябва да изпратят портфолио и контактна информация. Във втория петима от тях ще получат задание от TELUS за конкретното офис пространство, което ще подлежи на промяна. По време на този етап кандидатите ще трябва да изготвят и изпратят проект и остойностяване. Победителят ще има възможност да реализира своя проект до готовност за експлоатация на офисното пространство, за което ще получи възнаграждение.

„Ние винаги сме смятали, че офисът не е просто място за работа, а място за вдъхновение. Този конкурс за млади интериорни дизайнери е прекрасна възможност талантливите хора в страната ни да натрупат опит и то в работа за компания от световен мащаб. Знаем колко е важно това в началото на всяка кариера и смятаме, че талантът трябва да се насърчава непрекъснато.“ – споделя Стефания Дунчева, старши мениджър „Човешки ресурси“ на TELUS International Europe.

Компанията в България има над 2600 служители, които са разположени в 4 офиса в София и Пловдив. Част от културата на TELUS International на глобално ниво е да предлага на служителите си първокласни офиси, направени по последен световен стандарт на интериорните решения. Всеки един от етажите на компанията разполага с тематични, дизайнерски стаи за релакс. Освен това служителите ѝ могат да се възползват от зали за фитнес, йога зала и специални зони за игра.


Конкурсът започва днес (2 август 2017), а кандидатури се събират до 22 август 2017 г. включително, на имейл [email protected]. Пълните условия на конкурса са публикувани на фейсбук страницата на TELUS International Europe, а компанията очаква кандидатурите на млади ентусиазирани дизайнери, за да избере най-добрия проект.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 23 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.