Дизайн за вдъхновение:594 фута в Япония = елегантност и лукс

Определено понякога външният вид лъже... що се отнася до къщи...

Определено понякога външният вид лъже... ОСОБЕНО що се отнася до къщи!

На пръв поглед малката къща в Япония, която пленява вниманието ни днес, изглежда толкова тясна, че за миг ни обзема клаустрофобия. НО, от ателие "Mizuishi Architects" много добре са знаели какво да направят със значителната за Страната на изгряващото слънце площ от 594 фута, което е едва 55 квадратни метра.

Ето я и нея - триъгълна къща на два етажа. Със спалня на първия етаж, кухня и всекидневна - на втория. А, за разкош и с малка семейна стая на междинно ниво.

Всички стени са боядисани в бяло, което със сигурност прави цялото място по-просторно и светло!

Големи прозорци, изчистен дизайн и отношение към детайла в завидни 594 фута, точно под небето на Япония  в галерията по-горе>>


Благодарим на GGG2 за градивния коментар, наистина се бяхме объркали. 

Хубав уикенд. 

Коментари: 1

G
GGG2 (2017/08/04 / 14:41)
Редакцията, учтиво Ви моля да спрете да правите и без това малката аудитория на пълни кретени. 594 квадратни ФУТА. Това е едва около 55 квадратни МЕТРА! 1 square foot (sqft) = 0.0929 square meters. Eто Ви линк, четете: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3703387/Extraordinary-triangular-house-Suginami-Tokyo-Japan-no-wider-car-parking-space-boasts-spare-room.html Нито с английския, нито с математика сте добре ... а и българския Ви е на ниво начално училище .. И с валутите Ви няма никакви ... покрай простотията, която бяха писали за Jimmy Choo .. хаха Ох ...Хайде, бъдете здрави и се обичайте.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia