Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 07.08 - 13.08

Ето кои са 10-те участници в националната кампания за тест в реално време на телевизори Philips

Кампанията на TP Vision България „Всичко е по-впечатляващо с Philips TV”...

All About Life преди 6 години

Кампанията на TP Vision България „Всичко е по-впечатляващо с Philips TV” продължава със своя втори етап.

След като почти 1800 кандидати от цялата страна изпратиха текстови и видео представяния защо да бъдат избрани за участие, журито на кампанията избра десетимата участници, които ще получат възможността да тестват функциите и възможностите на новите модели телевизори Philips за 2017 година.



Това са Петър Адамов от Разлог, Благовест Николов, Светлин Берков, Кристиан Койнов, Румен Василев от София, Стоян Петров от Бургас, Ива Миховска от Асеновград, Милен Младенов, също от София, Радина Калайджиева и Ивайло Велков от Пловдив.

Тези са щастливите хора, които, след като впечатлиха журито, ще са сред първите, които ще пробват атрактивните модели Philips и ще имат приятното задължение да дадат безпристрастно обективно мнение и оценка за тях. Тестването ще става в домашни условия, а от участниците се изисква да запишат авторски видео ревюта, които впоследствие ще бъдат качени в сайта на кампанията testvai.tv



Припомняме, че инициативата на TP Vision е продължение на първата кампания през 2015 г., която се радва на голям клиентски интерес. Вторият етап, именно тестването на телевизори от потребители, ще се проведе сега, през август. Тестовите модели са новите серии 7000 и 6000, с двустранен или тристранен Ambilight – технология, доказала се през годините със своето завладяващо зрителско изживяване, четириядрен 16 GB и разширяем процесор, 4K Ultra HD качество, което осигурява плавни движещи се картини.




Пожелаваме приятно гледане и тестване на десетимата, които ще изпробват моделите от сериите 6000 и 7000: 43PUS6412, 49PUS7502, 43PUS6262, 49PUS6482. А за всички останали на този етап припомняме, че Philips са изключителни в телевизионната техника. За което можем да се доубедим на следните адреси:

Серия Philips 7000

Серия Philips 6000

 

More from View Sofia

Sex Sells: 15-те най-провокативни рекламни кампании в историята на модата

All fashion преди 1 година

Прави ли ви впечатление, че модните кампании с много голота почти изчезнаха в последните години? Да, има провокативни, има шантави, но няма откровено разголени, по-скоро няма много. За разлика отпреди, да речем, 20 години, когато дизайнерите се надпреварваха да интерпретират темата за голото тяло в своите кампании. Петъчно разглеждаме най-провокативните промо кадри в историята, в опит да обясним защо секс-тенденцията бе толкова силна тогава, а и има потенциала да се върне отново с пълна сила >>> 

More All About Life