Ето кои са 10-те участници в националната кампания за тест в реално време на телевизори Philips

Кампанията на TP Vision България „Всичко е по-впечатляващо с Philips TV”...

Кампанията на TP Vision България „Всичко е по-впечатляващо с Philips TV” продължава със своя втори етап.

След като почти 1800 кандидати от цялата страна изпратиха текстови и видео представяния защо да бъдат избрани за участие, журито на кампанията избра десетимата участници, които ще получат възможността да тестват функциите и възможностите на новите модели телевизори Philips за 2017 година.Това са Петър Адамов от Разлог, Благовест Николов, Светлин Берков, Кристиан Койнов, Румен Василев от София, Стоян Петров от Бургас, Ива Миховска от Асеновград, Милен Младенов, също от София, Радина Калайджиева и Ивайло Велков от Пловдив.

Тези са щастливите хора, които, след като впечатлиха журито, ще са сред първите, които ще пробват атрактивните модели Philips и ще имат приятното задължение да дадат безпристрастно обективно мнение и оценка за тях. Тестването ще става в домашни условия, а от участниците се изисква да запишат авторски видео ревюта, които впоследствие ще бъдат качени в сайта на кампанията testvai.tvПрипомняме, че инициативата на TP Vision е продължение на първата кампания през 2015 г., която се радва на голям клиентски интерес. Вторият етап, именно тестването на телевизори от потребители, ще се проведе сега, през август. Тестовите модели са новите серии 7000 и 6000, с двустранен или тристранен Ambilight – технология, доказала се през годините със своето завладяващо зрителско изживяване, четириядрен 16 GB и разширяем процесор, 4K Ultra HD качество, което осигурява плавни движещи се картини.
Пожелаваме приятно гледане и тестване на десетимата, които ще изпробват моделите от сериите 6000 и 7000: 43PUS6412, 49PUS7502, 43PUS6262, 49PUS6482.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.