Седмичен ХОРОСКОП - 07.08 - 13.08

06-08-2017 Текст: View Sofia Фотография: .NET
Добави коментар

На 7-ми август ни предстои Пълнолуние във Водолей, което ще оживи нашите сетива, карайки ни да изискваме яснота и смисъл във всичките ни действия. Това събитие ще повлияе на всеки различно, като прави хората напълно контрастни в емоциите си – някои ще бъдат идеалистични и щедри, а други – безучастни и съвсем „витаещи в облаците“.
Емоционалността обаче събужда творческата ни същност, обръщайки ни към естетиката и красотата. Това ще ни направи по-продуктивни и мотивирани в много отношения.

Меркурий навлиза в Дева, а Венера в Рак от 10-и до 15-и август. Това ще ни накара да прозрем необходимостта да говорим за чувствата си, особено за тези в любовта. Това може да бъде трудно за различните зодиакални знаци, но пък, ако успеем да го постигнем, ще засилим радостта от силната ни чувствителност в периода, отприщвайки максимално сетивата ни.

Радвайте се на малките и прости неща. Сега те означават много.
 

ОВЕН 21.03 – 20.04

За представителките на зодия Овен предстои невероятен период, който ще бъде изцяло за любов. Сега ще трябва да вземете конкретни решения в любовта, но всичко това ще бъде само в положителен смисъл и насока. Нямате търпение да приветствате новите събития.
Много неща ще се стекат по различен от очаквания от вас начин, но това ще ви научи на много. Трябва да се концентрирате върху прекрасните неща, които ви се случват сега. Останалото ще се нареди.

Понеделник започва така, както всеки би мечтал – с голяма целувка от любимия човек. Мисълта за специалната персона в живота ви ще ви мотивира през целия ден.
От вторник до четвъртък ще сте заети с множество ангажименти и крайни срокове, които трябва да спазите. Трудът ви ще бъде щедро възнаграден, така че не пестете сили.
В петък и събота изпуснете парата и си починете.
Колкото до неделя – ще преживеете катарзис, който ще ви промени завинаги…в най-добрия възможен смисъл!
 

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Тази седмица за Телците предстоят нови финансови или бизнес възможности. Ще имате успешни срещи, разговори, а някои взаимоотношения ще се развият учудващо добре – както в професионален, така и в личен план.
У дома ще имате също някои въпроси за решаване, особено в любовта, ако сте в сериозна връзка. Не премълчавайте нещата, които ви глождят отвътре, а също така подтиквайте партньора си да споделя с вас. Иначе рискувате тези емоции да изригнат неочаквано и – фатално.

В понеделник и вторник, ако усетите, че отношенията ви с приятелите са подложени на изпитания, то се погрижете за това. Трябва да се борите за ценните хора в живота ви. Затова толерантността в тези дни е най-доброто ви средство.
От сряда до петък се опитайте да направите нещо спонтанно, за да се разнообразите. Навлезли сте в рутината си до такава степен, че вече изходът от нея е някак неясен.
Събота е добър ден, в който да решите лични въпроси и тревоги.
Неделята ще бъде прекрасна, оставете нещата в собствения им ход.
 

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Тази седмица ще решите стар проблем, който най-после ще ви освободи от безпокойството, което ви изяжда напоследък.
Периодът ще зарадва много от представителките на Близнаци с невероятни любовни преживявания. Възможно е да създадете нова връзка или пък да развиете текущата си, поемайки в по-сериозна посока. Сега е моментът да проведете сериозни разговори с любимия човек относно бъдещето и по кои планове можете да започнете да действате.
Ще възобновите отношенията си с някого, когото сте загубили преди време поради различните пътища, по които сте поели.

В началото на седмицата внимавайте какво говорите. Обстановката около вас предразполага всичко да се приема почти буквално. Думите ви може да бъдат взети твърде сериозно и това да породи конфликт. Ако все пак това се случи, говорете открито, без да увъртате. Така ще разсеете напрежението във въздуха.
От сряда до петък проблемите в общуването са по-скоро със семейството ви, което смята, че може да чете мислите ви, но това съвсем не е така. Не позволявайте да ви подхвърлят погрешни и прибързани заключения.
Уикендът крие приятни изненади за вас. Прекарайте го с някого, който ви познава по-добре от всеки друг. Ако този човек е партньорът ви, то това ще бъде бонус към благоприятните почивни дни!
 

РАК 22.06 – 23.07

За представителките на зодия Рак предстоят неочаквани събития, свързани с пътувания и срещи. Това биха могли да са невероятни възможности, които обаче на пръв поглед може да не изглеждат така. Трябва да прозрете ползата от ситуациите, в които ще попаднете.
Избягвайте стреса на работното ви място и се съсредоточете към осъществяването на бъдещите успехи, които са в полезрението ви.
Някой, на когото имате огромно доверие, може да не изпълни обещанието си към вас. Не прибързвайте да се ядосвате или да съдите този човек, преди да разберете истината.

В началото на седмицата сте отворени към екстравагантността и смелите решения. Гледате на нещата по-широко, освобождавайки се от някои граници, които сами сте си поставили.
От сряда до петък продължавате в същия дух. Все пак веднъж се живее, нали? Единствените проблеми, които трябва да разрешите през тези дни, са свързани с ваш приятел.
Мъдростта, която носи уикендът е: „Останете активни!“
 

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През този период е изключително важно да планирате добре действията си, особено ако те са свързани с вашия дом или имот. Ще се наложи са вземате бързи решения, да бъдете инициатори на срещи и събирания или организатор на събития.
Една определена жена ще изиграе важна роля в живота ви и по-точно – в професионален план.
Седмицата ще бъде по-трудна за тези, които са далеч от любимите си хора.

В началото на седмицата нещо ще стопли сърцето ви. Това ще бъде повод за много повече мотивация от ваша страна.
В сряда и четвъртък ще хвърлите око върху определена известна личност, тъй като популярността и силата са важни теми в живота ни в момента.
Ако в някои дни искате да се оттеглите от светлината на прожекторите (петък и събота), то в други (неделя) светлината никога не изглежда достатъчно ярка. Единственото, което можете да направите, е да преследвате устремено целите си. Вижте какво става след това…
 

ДЕВА 24.08 – 23.09

През тази седмица е важно да бъдете предпазливи в действията си, тъй като могат да възникнат неочаквани обстоятелства във всеки един момент. Ако пътувате, преценявайте добре транспорта си, компанията и целта.
Бъдете тактични с колегите си. Не всички могат да бъдат на нивото ви в много отношения, но това не означава, че трябва да ги отписвате.
Важна промяна идва при вас. Бъдете готови да я посрещнете.

В началото на седмицата някои хора ще имат изисквания относно времето ви. Бъдете директни и изяснете нещата. А колко до близките ви, уверете се, че те разбират, че ги обичате, но не всичко е общо решение – някои са лично ваши.
От сряда до петък ще продължавате да използвате същото мъдро решение: да бъдете директни, но тактични и да не се отказвате от собствените си избори.
През уикенда се пригответе за приключения и силни емоции (особено влюбените Деви).
 

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

През тази седмица незначителен коментар, клюки или дочуване на нещо може да бъде повод за неприятен конфликт и раздразнения. Не трябва по никакъв начин да се поддавате на провокации, тъй като хората, които се опитват да ви въвлекат в това, искат именно вашата реакция.
През този период ще завържете важни контакти и полезни взаимоотношения с хора, които досега не са присъствали в професионалната и личната ви среда.

В началото на седмицата всички около вас са озадачени за нещо и по някаква причина смятат, че вие имате отговора на всеки въпрос. Дори и да не го съзнавате, често тъкмо вие сте били човекът, който е помагал на околните и е давал най-добрите съвети. Затова не се съмнявайте в себе си – може би наистина разполагате с отговора.
От сряда до петък сте педантични във всяко ваше действие, тъй като сега всичко е от изключителна важност и трябва да бъде изпипано и перфектно от всички страни.
През уикенда съдбата ще ви дари с романтика, енергия и красота.
 

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Родените под знака на Скорпион ще присъстват на събитие, което ще им остави трайно впечатление, оказвайки силно влияние върху някои от възгледите им занапред.
Избягвайте сериозни разговори или обещания, които са свързани с хора от семейството ви. Не въвличайте никой близък в нещо, за което вие самите не сте сигурни.
Като цяло, периодът ще бъде добър и изпълнен с приятни изненади. Всяка от тях ще ви накара да мислите сериозно над ангажиментите, решенията и плановете си, както и за действията, които вече са предприети.

Времето е всичко. Това е мъдростта, която трябва да ви води през цялата седмица. В понеделник и вторник ще трябва да разпределите всеки един момент много добре, за да съумеете да направите всичко, което желаете.
От сряда до петък времето, прекарано с любимите хора, е на първо място и трябва да го браните с всички сили. Всякакви ангажименти и задачи ще се опитат да ви откъснат от близките ви, но не трябва да позволявате това да влияе точно на тези ценни отношения.
През уикенда ще направите голямо решение, което отдавна сте отлагали.
 

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Седмицата ще бъде силен период за родените под знака на Стрелец. Ще имате възможността да осъществите много ваши цели, стига да планирате всичко добре. Използвайте рационално ситуациите, в които ще попаднете през тези седем дни.
Седмицата е чудесно време и за любов, лични занимания и пътувания. Това ще ви позволи да се отдалечите от ежедневната си рутина, виждайки по-ясно цялостната картина, от която се нуждаете, за да разберете какво точно искате сега.
Ще имате възможност за по-добри доходи, стига да не се страхувате от повече работа.

В понеделник и вторник отвсякъде чувате невероятни новини. Ако всяка седмица започваше така позитивно… Но сега разбирате, че късметът е на ваша страна, така че го използвайте максимално и ползотворно.
От сряда до петък ще трябва да преодолеете някои ситуации с авторитетни фигури. Но това ще ви даде възможност да се придвижите по-напред в целите си, ако всичко мине както трябва.
Уикендът е пълен с любов.
 

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

През този период очаквайте промени в работата ви. Те ще бъдат в положителна насока, но за всяка от вас развоят на събитията ще бъде различен.
Очаквайте важен разговор или новини, свързани с някой от близките ви хора.
Периодът благоприятства всичките ви дейности, ангажименти и задачи, особено ако са свързани с имоти. Разбира се, предпазливостта е за предпочитане пред риска.
С каквито и разочарования да се сблъскате сега, те ще отминат бързо.

В началото на седмицата ще ви се струва, че имате вина заради някои неща, които ви се случват в момента. Но истината е, че доста често всичко поема своя развой – без вашето участие. Не се винете напразно, а се опитайте да извлечете каквото можете от всяка ситуация. За някои неща не можете да направите нищо.
Сряда, четвъртък и петък са перфектни дни за открития – личностни и професионални, интересни и много ползотворни. Ще бъдете в настроение да задавате въпроси, да се заредите с невероятна енергия, както и да покажете на останалите какво можете.
През този уикенд ще се срещнете с много хора, но с малко от тях ще завържете здрави отношения.
 

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

Тази седмица добрите новини и поводи за радост ще дойдат от далечно място. Това може да бъде причина за пътувания и организации в последния момент.
Ще имате възможност да завършите проблем, който до момента е бил нерешен, но не е никак маловажен.
Ваш приятел може да има нужда от вашия съвет и свеж поглед върху негов проблем. Опитайте се да останете до този човек през този труден за него момент.

В началото на седмицата ще се радвате на много вълнения и емоции. Те ще ви помогнат да направите някои планове за бъдещето на самия момент.
В средата на седмицата ще се изненадате от поведението на някои хора, но трябва да разберете, че не познавате всекиго толкова добре, колкото си мислите.
В петък случайна среща с някого, с когото не сте се виждали отдавна, ще бъде приятна изненада.
Светът е пълен с прекрасни хора. Някои от тях все още не сте открили, но тези, които вече имат честта да бъдат в живота ви, заслужават вниманието ви през този уикенд.
 

РИБИ 20.02 – 20.03

През тази седмица трябва да пренаредите приоритетите си и да разберете какво е истински важно за вас. Пазете тайните и личната си информация, без да я доверявате на случайни хора. Не всички са добронамерени, нито пък могат да бъдат дискретни.
Това ще бъде и период, в който ще бъдете отворени към новите неща, както и към по-екстремни действия, които досега сте се страхували да предприемете.
Ще има добри новини, които няма да забележите, но ще се окажат изключително важни за бъдещето ви.

В началото на седмицата някой ще се опита да ви въвлече в своите проблеми. Точно сега имате достатъчно неща на главата си, за да се намесвате в чуждите каши. Бъдете директни и продължете напред.
От сряда до петък сте много по-критични, дори към себе си. Използвайте тази гледна точка, с която сега разполагате, за да прозрете грешките си.
През уикенда към вас „пътуват“ прекрасни неща. Сега сте отворени за нещо ново, така че това ще ви донесе невероятна енергия.
 

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Bubble Bed Sensation

Виж още
Bubble Bed Sensation

Жълт бутон

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Виж още