Следва

Retro Vibes: Страхотното бебешко парти на Серина Уилямс

Краят на любовта: Амбър Хърд и Илон Мъск

Краят на любовта: Амбър Хърд и Илон Мъск

Други преди 6 години

Актрисата Амбър Хърд и основателят на компаниите Tesla и SpaceX, милиардерът Илон Мъск, се разделиха след година отношения.

"Не избраха най-доброто време за този роман. Илон работи страшно много, Амбър не може да бъде с него, защото е заета със снимките на Aquaman в Австралия до октомври. Тя не иска да жертва кариерата си, защото е сигурна, че я чака успех", — споделят източници пред US Weekly.

Други източници, обаче, са категорични, че причината е далеч по-малко дипломатична. Илон е решил да сложи край на отношенията заради извънредно изискващото й поведение.

"Между тях всичко е свършено. Илон се раздели с Амбър преди седмица. Тя е опустошена, но е факт, че той разбра за нея неща, които не го устройват. Амбър е манипулатор и егоист"
, — съобщава порталът Business Insider.

Ако вярваме на изданието, раздялата на Мъск и Хърд съвпада по време с признанието на Илон, че страда от биполярно разтройство. В началото на юли Мъск написа в Twitter, че някои събития в живота му го натъжават много, без тогава да поясни за какво именно става дума.

За първи път информацията за връзката на двамата се появи в западните медии през юли миналата година. В онзи момент Амбър се развежда с Джони Деп, а Илон - с Талула Райли. Двамата признават за отношенията си през април 2017 година, синхронно публикувайки в инстаграм фотографии един с друг. Няколко пъти Илон с децата от първия си брак посещаваше Амбър в Австралия, а баща му разтръби пред журналисти, че се чака сватба.

Не, че сме ревниви, но Илон е толкова готин, че, освен че за утре сме приготвили грамадна публикация за живота му, сме сигурни, че ще успее да си намери момиче. Ново, интересно, хубаво и истинско.

Амбър - сигурно и тя, но там нямаме същия сантимент.

More Други