Следва

След 8 години брак: Ана Фарис и Крис Прат сложиха КРАЙ!

Изненада: Роман Абрамович се развежда!

Милиардерът и любимата му Даша Жукова вече не са заедно...

Други преди 6 години

Милиардерът и любимата му Даша Жукова вече не са заедно.

50-годишният бизнесмен и 36-годишната красавица официално обявиха развода си, като публикуваха изявление за изненадващата си раздяла:

"След 10 години брак, взехме трудното решение да се разделим, но да останем близки приятели и добри родители на прекрасните ни деца, както и партньори в проектите, които развиваме заедно.

Ще работим заедно, ще се грижим за семейството си, но молим всички да уважат личното ни пространство по време на този труден и болезнен период."

Абрамович и Жукова се запознават през 2005 година, няколко години по-късно си казват заветното "Да". През 2009 година двойката се сдобива със син Аарон, а четири години след това и с дъщеря Лия. От предишен брак Роман има още пет деца.



Звездната двойка категорично рядко показваше отношенията си под светлините на прожекторите, а клюките глася, че именно различният им начин на живот са ги разделили: Роман е фен на партитата, а Жукова - с предпочитанията да релаксира в компанията на приятели, не и на съпруга си.

След развода първата съпруга на Роман Абрамович получава обезщетение от 155 милиона лири, интересно ни е колко ли ще получи Даша, имайки предвид, че в момента богатството на екс любимия й възлиза на 9,1 милиарда долара.

More Други