Следва

Awesome All the Time

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Скучен деним или скучни снимки


Преди броени дни показахме рекламната кампания на Емили Ратайковски и луксозния американски деним бранд DL1961. Признаваме, че Ратайковски е повече от подходящ избор за подобен проект, но пък също така е редно да отбележим липсата на живот в кадрите: действието се развива в хотелска стая - изпробвано, харесвано; моделът позира по предизвикателен начин в чифт оскъдни джинси; баналният кадър с ваната, разбира се, е тук... Като замисъл всичко звучи окей - нищо иновативно, но все пак достатъчно за подобен вид бранд, резултатът обаче е крайно незадоволителен, липсата на емоция е крайно осезаема.

Обект на нападки


Кендал Дженър е непрестанна тема за разговор в медиите, а скандалите съвсем не са й неприсъщи. Последният заформил се такъв е около евентуалното посещение на модела в бар в Бруклин, Ню Йорк, откъдето барманът публикува снимка на сметката на Дженър с нейния подпис и очевидната липса на бакшиш. И макар все още да не се знае със сигурност дали Кендал реално е посетила този бар, дискусиите в социалните мрежи се развиват бурно с отправна точка финансовото състояние на момичето и предполагаемата грубост от нейна страна...

Скука, порция поредна


Първият кадър от есенно-зимната кампания на лайфстайл брандът Danskin вече е налице, а ние никак не сме очаровани. Главно действащо лице в тях е посланикът на бранда Джена Дюън-Тейтъм, а в концепцията се крие идеята за удобни ежедневни дрехи, верни придружители от сутрин до вечер при всякакви обстоятелства - практикуване на йога, тичане по задачи и т.н. И докато все още съществува надежда за развитието на кампанията, ние сме почти готови да се обзаложим, че ще бъдат също толкова скучни и безлични като първия...

Американските авиолинии на съд


Преди дни стана ясно, че две от стюардесите на американските авиолинии искат да съдят компанията заради работните униформи и предполагаемите здравни проблеми, които причиняват. През изминалите няколко месеца над 1600 от стюардесите на компанията се изказват многократно по темата, настоявайки, че от навлизането на новите униформи, здравословните им проблеми са станали постоянни и непоносими - алергични реакции, главоболия и дори затруднения при дишане. Според проведените от авиолинията тестове обаче, съставът на използваните за направата материали е в норма с наложените стандарти.

Очаква се в предстоящите няколко дена съдът в Чикаго да реши какво ще се случи занапред с делото.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.