Следва

Victor Calderone и Chris Liebing са гостите на SOLAR Summer през третия уикенд от фестивала

bTV ще излъчи сериал, вдъхновен от класическата новела „Граф Монте Кристо”

bTV ще излъчи сериал, вдъхновен от класическата новела „Граф Монте Кристо”...

Events преди 6 години

Приключение, мистерия, любов и отмъщение на фона на море, яхти и богатство. Всичко това се случва в сериала „Любов и вендета”, който започва на 15 август по bTV и ще се излъчва всеки делничен ден от 21:30 ч.

Продукцията е вдъхновена от класическата новела „Граф Монте Кристо” на Александър Дюма. Под блясъка на богатството се крият хора, готови на всичко, за да запазят зловещите си тайни и да ги оставят в миналото. Но един мъж иска тези тайни да се покажат наяве. Мъж, който търси любов и отмъщение...

В ролите са Лоренцо Флахърти от „Веществени доказателства: Рим”, Алесандро Прециози от „Елиза”, Анна Вале от „Сезоните на сърцето”, Паоло Сеганти („Дъщерята на Елиза”, „Сезоните на сърцето”) и Елизабета Пелини („Страсти в Тоскана”).

Сюжетът

Най-скъпите му приятели го предават и отнемат бъдещето му. Сега, с ново лице и нова самоличност, той се връща, за да си отмъсти. Той живее на яхта, винаги се облича в черно, свири на пиано и кара мощен мотор. Лоренцо Берман (Алесандро Прециози) е мистериозният и привлекателен непознат, който сякаш се е появил от нищото…

В деня на сватбата на Лаура (Анна Веле) и Марко (Лоренцо Флахърти) се появява Лоренцо. И заедно с него от водата изплува тялото на жена. Сватбата е отложена, а срещата с Лоренцо навява спомени на Лаура. Зловещата находка на плажа е на жена, облечена в булчинска рокля, а до нея има книга с приказки.


„Любов и вендета” започва на 15 август, всеки делничен ден от 21:30 ч.

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 3 дни

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 2 седмици

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?