Следва

Захари Карабашлиев пуска втория си роман

Victor Calderone и Chris Liebing са гостите на SOLAR Summer през третия уикенд от фестивала

Victor Calderone и Chris Liebing са гостите на SOLAR Summer през третия уикенд от фестивала...

Music преди 6 години

През годините SOLAR Summer затвърди реномето си на един от най-силните техно фестивали в България. Това лято YALTA CLUB отново се постара с изключително силна селекция от диджеи, които напълниха Cacao Beach Club с много и различни фенове през изминалите два уикенда.Тази седмица SOLAR Summer продължава с трети парти уикенд в компанията на Victor Calderone на 11 август и Chris Liebing на 12 август.

На 11 август (петък) зад пулта на Cacao Beach Club ще се качи Victor Calderone – артистът, когото последно видяхме миналата година по време на традиционното Halloween парти на YALTA CLUB. Постиженията му като продуцент и диджей са добре известни, но той разбира и оценява значението на непрекъснатото развитие. През годините, американецът преоткри музикалния си стил и сега се изявява с по-тъмно техно звучене, каквото очакваме от него и по време на SOLAR Summer 2017.



Заедно с него, хилядите гости на клуба ще чуят и Liubo Ursiny, с когото Calderone не дели сцена за първи път.
На 12 август (събота) парти уикендът продължава с посланика на иновативата техно музика Chris Liebing. През годините Chris Liebing не спира да експериментира с различни музикални стилове, но винаги остава верен на техното. Всички присъстващи могат да очакват вечер, лишена от комерсиално звучене. Liebing е любител на солидното дийп техно и точно такова ще звучи до изгрев слънце.

Chris Liebing ще бъде подкрепен от Philip Chernikov, който ще открие съботното парти.

More Music