Следва

Fashion battle: Pattern love

Всички носят: Овалното съвършенство

Френският стил си остава една от онези теми, за които не се изтощаваме да говорим...

All fashion преди 6 години

Френският стил си остава една от онези теми, за които не се изтощаваме да говорим, а и не бива. Влиянието на французойките по отношение на личния ни стил е неоспоримо, а вдъхновението, с което ни зареждат - неизчерпаемо. Точно те са виновниците за обсесията ни по плетените кошници този сезон, както и китън токчетата, бретон топовете и още много други забележителни елементи.

Съсредоточени все в посоката на аксесоарите, няма как да пропуснем присъствието на един детайл, появяващ се особено често върху френските модни момичета - металният овален пендант на къса верижка. След бърза справка с Instagram, разбираме, че почти всяка френска фешъниста притежава поне по едно такова, а отскоро и голям брой привърженички на френската естетика.


Освен че прилагаме немалък брой красиви кадри, които да ви уверят в написаното, отбелязваме и отличителните белези на колието - задължителен златист тон, деликатен ненабиващ се на очи силует и подчертано винтидж настроение, бонус точки, ако е истинска винтидж находка...





































More All fashion