Следва

Fashion battle: Pattern love

Всички носят: Овалното съвършенство

Френският стил си остава една от онези теми, за които не се изтощаваме да говорим...

All fashion преди 6 години

Френският стил си остава една от онези теми, за които не се изтощаваме да говорим, а и не бива. Влиянието на французойките по отношение на личния ни стил е неоспоримо, а вдъхновението, с което ни зареждат - неизчерпаемо. Точно те са виновниците за обсесията ни по плетените кошници този сезон, както и китън токчетата, бретон топовете и още много други забележителни елементи.

Съсредоточени все в посоката на аксесоарите, няма как да пропуснем присъствието на един детайл, появяващ се особено често върху френските модни момичета - металният овален пендант на къса верижка. След бърза справка с Instagram, разбираме, че почти всяка френска фешъниста притежава поне по едно такова, а отскоро и голям брой привърженички на френската естетика.


Освен че прилагаме немалък брой красиви кадри, които да ви уверят в написаното, отбелязваме и отличителните белези на колието - задължителен златист тон, деликатен ненабиващ се на очи силует и подчертано винтидж настроение, бонус точки, ако е истинска винтидж находка...





































More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.