Следва

Dare U: Пухкавото Йети на Prada

ACE Awards. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор...

All fashion преди 6 години

В Редакцията акцентът неизменно пада върху модния разговор.

И затова днес, вече по традиция, подбираме всичко любопитно откъм стилистична гледна точка на големите събития и познатите ни знаменитости, за да се отдадем на сладки, но откровени приказки за заслужени комплименти или пък остра критика.

Темата ни този път: провелите се ACE награди в Ню Йорк.

Дрехите на "заподозрените" коментираме Габи, Цвети и Петя:

Оценката ни за Виктория Джъстис

Габриела 5/10

Като цяло всичко е окей съчетано, но на мен ми навява на абсолютна скука. Това, което не мога да разбера е, как едно младо и красиво момиче може да изглежда толкова безлично, и то в червена рокля?

Цветина 4/10

Не ми харесва особено! Дори така модерният колан не оправя нещата... цялостно има нещо доста сбъркано в този аутфит.

Петя 6/10

Харесвам много роклите – блейзъри, но цветовете на тази ми идват една идея по-есенни, бих предпочела нещо доста по – свежо. Големият колан е хубава закачка с леко ретро намигане към близкото минало. Като заложиш на червено червило и черни елегантни обувки трудно можеш да сбъркаш, но пък не даваш и нищо кой знае колко интересно на аутфита. Стилистите на Виктория можеха да се постараят и повече.


Оценката ни за Кендра Скот

Габриела 7/10

Никак не си падам по подобен тип рокли, но на дизайнерката този избор определено й отива. Кройката русалка ми идва доста претруфена, но цялостно изглежда доста прилично, а и зеленото не е никак лош избор.

Цветина 3/10

Скучно, въпреки доста добрата изработна на роклята - поне на пръв поглед. Дискомофортен ми е и този сребърен клъч, който някак си влошава цялостната картника.

Петя 3/10

Цветът на роклята е много красив, но според мен, моделът и тялото на дизайнерката не са добра комбинация и я състаряват в пъти повече отколкото въобще би й се искало. Елегантният ефект леко се губи и лично на мен въобще не ми допада.
 

Оценката ни за Ева Лонгория в Georges Chakra

Габриела 10/10

Роклята е самото съвършенство, но и е още отлично подбрана като пропорции за актрисата. Харесват ми и сандалите - вместо стандартния избор с фини каишки, тя се спира на такива с PVC детайли.

Цветина 8/10

Общо взето, обичайното от Ева, която рядко прави експерименти с визията си. Черното си черно, опушеният грим си е вечна класика, а PVC обувките на висок ток са ултра модерни в момента!

Петя 7/10

Ева Лонгория може и да е понапълняла, но роклята на Chakra й стои прекрасно и само подчертава магнетичното й присъствие. Актрисата често залага на този тип мини рокли, които подчертават извивките, но не мога да кажа, че са еднотипни или скучни, тъй като адски й отива


Оценката ни за Брук Шийлдс в Calvin Klein

Габриела 6/10

Харесва ми идеята за минималистична all white визия, но тук резултатът ми идва в повече. Аксесоарите са някак агресивни, а горната част на роклята сякаш прекалено акцентира върху широките рамена на актрисата.

Цветина 3/10

Все едно сме на селска сватба - знам, че това изказване е прекалено, но беше първата ми мисъл, виждайки аутфита на Брук! Чантата е ужасна, със сандалите също има нещо нередно, а странният дизайн на роклята допълнително натежава визуално.

Петя 4/10

Брук Шийлдс е изключително красива жена, която, както виждаме, се е сдобила с прекрасен тен, но бялата рокля с асиметрични елементи и многото бляскави камъни, не правят нищо друго освен да подчертават слънчевия й загар – но все пак, може би това е била целта.


Оценката ни за Кристин Милоти в Cushnie et Ocs

Габриела 3/10

Не съм вярвала, че която и да е жена би могла да изглежда зле в Cushnie et Ocs, но ето, че се случи и това. Съвсем не бих могла да определя избраните обици за подходящи, а подборът на бюти визията дори не заслужава коментар...

Цветина 7/10

Чудесна е, въпреки че бих сменила аксесоарите кардинално, както и този грим, но пък роклята доста ми допада!

Петя 5/10

Всичко в аутфита на Кристин ми харесва, но поотделно. Има актуален color pop грим, ефектни аксесоари и красива рокля с актуална дължина. Всичко съчетано заедно обаче не е ОК – като идея добре, но на практика - не. Без обеците и клъча, нещата биха изглеждали много по – добре.

More All fashion