Този продукт срещу целулит НАИСТИНА работи! ИЗПРОБВАНО!

09-08-2017 Текст: View Sofia/Екип Фотография: .NET
Добави коментар

Няма какво да се залъгваме - външният вид и дребните му несъвършенства са от темите, непрестанно намиращи приложение в разговорите ни.

Сред всичките ни, видими и невидими "недостатъци", ясно се откроява целулитът, способен да развали дори и най-приповдигнатото дамско настроение, особено пък през лятото, когато проблемните зони са на показ.

Оставяйки настрана неприятните помисли, предизвикани от темата, редно е да признаем, че с постоянство и адекватен подход, битката с това така неестетично състояние на кожата определено води до успех, и то повече от задоволителен.

Отговор на желанията ни за красота откриваме при експертите от Elancyl, "тайна", взета назаем от французойките и техните изключителни бюти ритуали. Усвоили до болка механизмите на женското тяло, те предоставят формули с активни съставки от кофеин, цекропия, салация и бръшлян, които поставят основите на по-добрата грижа и водят до забележителни резултати, едновременно с това оставяйки усещане за наслада:

Slim Design

Slim Design е последният патент на Elancyl от 2016-та, създаден да осигури грижа за силуета в ново измерение, борейки се срещу упорития целулит. С действащ Кофеин комплекс 3D, лосионът работи в три посоки: освобождаване - кофеинът действа върху верижното разграждане на мазнините; дрениране на тъканите - бръшлянът подсилва еластичността на кожата; омекотяване - салацията позволява интензивно изглаждане на портокаловата кожа, променяйки архитектурата на съединителната тъкан.

Оптимални резултати получаваме, прилагайки специалните разработени масаж техники от специалистите на Elancyl.


 

Cellu Slim 45+

Cellu Slim 45+ е разработен специално за дамите на възраст над 45, осигурявайки цялостна грижа в извайването и повдигането на силуета. Екстрактът от ябълка уплътнява и клинично доказано действа срещу отпускането на кожата, а кофеинът води до изглаждане и видим антицелулитен ефект след едва 28 дни на употреба. А богата топяща се текстура прави ритуалът с нанасянето на масажните движения още по-приятен.

Slim Design Night

Отново в борба с упорития целулит, Slim Design Night предлага нощна грижа, осигуряваща истинска иновация в отслабването. Заредена с екстракт от салация, бръшлян, комплект Кофеин 3D+GP4G стимулант, формулата осигурява изглаждане на повърхността с 24-часова ефикасност: двойно омекотяване на тъканите; стягане чрез намаляване на натрупванията; ускорено физиологично прочистване на клетките през цялата нощ; подобряване архитектурата на целулита.

Cellu Slim Нощен

Cellu Slim нощен е първата интензивна нощна грижа от френския бюти бранд Elancyl. Формулата отслабва силуета и изглажда целулитните натрупвания след едва 14 дни, благодарение на съставката GP4G, която активира клетъчния метаболизъм през нощта. Нежната текстура на крема пък превръща отделената минута за нанасяне в истинско удоволствие за сетивата.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Bubble Bed Sensation

Виж още
Bubble Bed Sensation

Жълт бутон

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Виж още