Този продукт срещу целулит НАИСТИНА работи! ИЗПРОБВАНО!

Няма какво да се залъгваме - външният вид и дребните му несъвършенства са от темите, непрестанно намиращи приложение в разговорите ни...

Няма какво да се залъгваме - външният вид и дребните му несъвършенства са от темите, непрестанно намиращи приложение в разговорите ни.

Сред всичките ни, видими и невидими "недостатъци", ясно се откроява целулитът, способен да развали дори и най-приповдигнатото дамско настроение, особено пък през лятото, когато проблемните зони са на показ.

Оставяйки настрана неприятните помисли, предизвикани от темата, редно е да признаем, че с постоянство и адекватен подход, битката с това така неестетично състояние на кожата определено води до успех, и то повече от задоволителен.

Отговор на желанията ни за красота откриваме при експертите от Elancyl, "тайна", взета назаем от французойките и техните изключителни бюти ритуали. Усвоили до болка механизмите на женското тяло, те предоставят формули с активни съставки от кофеин, цекропия, салация и бръшлян, които поставят основите на по-добрата грижа и водят до забележителни резултати, едновременно с това оставяйки усещане за наслада:

Slim Design

Slim Design е последният патент на Elancyl от 2016-та, създаден да осигури грижа за силуета в ново измерение, борейки се срещу упорития целулит. С действащ Кофеин комплекс 3D, лосионът работи в три посоки: освобождаване - кофеинът действа върху верижното разграждане на мазнините; дрениране на тъканите - бръшлянът подсилва еластичността на кожата; омекотяване - салацията позволява интензивно изглаждане на портокаловата кожа, променяйки архитектурата на съединителната тъкан.

Оптимални резултати получаваме, прилагайки специалните разработени масаж техники от специалистите на Elancyl.


 

Cellu Slim 45+

Cellu Slim 45+ е разработен специално за дамите на възраст над 45, осигурявайки цялостна грижа в извайването и повдигането на силуета. Екстрактът от ябълка уплътнява и клинично доказано действа срещу отпускането на кожата, а кофеинът води до изглаждане и видим антицелулитен ефект след едва 28 дни на употреба.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.