Кожата ви е по-жадна отколкото сте предполагали

09-08-2017 Текст: View Sofia/Press Фотография: .PRESS
Добави коментар

Прилив на хидратация за утоляване на жадната кожа. Представяме НОВИЯ Clinique for Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate, който доставя ново измерение на хидратация, увеличавайки влаговия резервоар на кожата мигновено с 179%, която се задържа 24 часа с ниво от 65 % на хидратация. НОВ Clinique for Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate привлича и запечатва хидратацията към кожата за едно оптимално задържане на влагата и по-силна влагова бариера. Тази иновативна формула трансформира от гел в течна структуа, която придава охлаждащо действие и хидратация без наличието на мазнини, която се абсорбира мигновенно без да оставя никакви следи. Кожата се чувства успокоена, освежена и в комофрт.

Без значение какъв е начинът Ви на живот или кое време от годината е, кожата е постоянно изложена на агресорите на околната среда като замърсяваня и UV лъчите, които могат да доведат до ускоряване на дехидратацията и да доведат до преждевременно стареене на кожата. Формулата с Liquid Sphere™ технология с двойно действие, НОВИЯ Clinique for Men™ Maximum Hydrator Activated Water-Gel Concentrate помага в борбата със сухотата и оксидантното увреждане, освобождавайки жизненоважна антиоксидантна защита.

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Bubble Bed Sensation

Виж още
Bubble Bed Sensation

Жълт бутон

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Виж още