Следва

LIDL и Хайди Клум представят колекция на Седмица на модата

Gucci дава Forever 21 на съд

Развихрилото се наскоро напрежение, между италианския бранд и марката за бърза мода...

All fashion преди 6 години

Развихрилото се наскоро напрежение, между италианския бранд и марката за бърза мода, набира все по–голяма сила.

Оказва се, че от Gucci предприемат вече съдебни мерки, за да защитят своите емблематични синьо-червено-синьо и зелено-червено-зелено маркови ленти, след като те биват използвани и в колекция на Forever 21. Освен отличителните ивици, в продажба са били пуснати и много сходни модели на сребърното бомбър яке на Gucci.


След възникналото недоволство на италианската марка, те са мигновено спрени от продажба.


Но нещата не приключват дотук, брандът за бърза мода отвръща на удара, също по съдебен път. От компанията смятат, че Gucci не може да си присвоява правото да контролира и единствен да използва комбинацията на цветовите ленти.

Въпреки това изявление, адвокатите на Gucci няма да отстъпят и ще държат на исканията си докрай.

Да видим кой ще спечели?!?!?!

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...