Следва

Дантелена съблазън

LIDL и Хайди Клум представят колекция на Седмица на модата

От 18 септември колекцията под линията „Esmara by Heidi Klum“ ще бъде в продажба в търговската мрежа на Лидл България...

All fashion преди 6 години

Колко много и различни асоциации изскачат в главите на всички ни, когато чуем Хайди Клум - русокосият ангел на Victoria’s Secret, перфектно тяло, безкрайно дълги крака, топмодел, Project Runway, а в последните години и лейбъл бельо с нейно име – дантелено, изискано и предизвикателно като самата Хайди.

Бихте ли повярвали, че само след малко повече от месец, вече и дрехите на Клум могат да станат част от гардеробите ни и то съвсем лесно и достъпно? Е, и ние не можахме първоначално, но доверете ни се, информацията е проверена.

Питате се как? Отговаряме: Хайди Клум и Lidl обединяват усилията си и предоставят колекцията „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“. Официалното представяне на която ще бъде на 7 септември на NYFW, което само по себе си, разбирате, е big deal. А броени дни по-късно, на 18 септември, колекцията, включваща облекла, подходящи за ежедневието в градска среда, ще бъде във всички 85 магазина на Lidl в страната.

При представянето на резултата от колаборацията на седмицата на модата ще научим и повече за проекта #LETSWOW.

„Целта ми бе да създам модна колекция с облекла, които могат лесно да се комбинират, модна линия, която кара всяка жена да изглежда чудесно и да впечатлява – и всичко това на достъпни цени“, споделя изкусителната Хайди Клум.

Нямаме търпение, а вие?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 22 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.