LIDL и Хайди Клум представят колекция на Седмица на модата

11-08-2017 Текст: View Sofia/Петя Пипева Фотография: View Sofia/press
Добави коментар

Колко много и различни асоциации изскачат в главите на всички ни, когато чуем Хайди Клум - русокосият ангел на Victoria’s Secret, перфектно тяло, безкрайно дълги крака, топмодел, Project Runway, а в последните години и лейбъл бельо с нейно име – дантелено, изискано и предизвикателно като самата Хайди.

Бихте ли повярвали, че само след малко повече от месец, вече и дрехите на Клум могат да станат част от гардеробите ни и то съвсем лесно и достъпно? Е, и ние не можахме първоначално, но доверете ни се, информацията е проверена.

Питате се как? Отговаряме: Хайди Клум и Lidl обединяват усилията си и предоставят колекцията „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“. Официалното представяне на която ще бъде на 7 септември на NYFW, което само по себе си, разбирате, е big deal. А броени дни по-късно, на 18 септември, колекцията, включваща облекла, подходящи за ежедневието в градска среда, ще бъде във всички 85 магазина на Lidl в страната.

При представянето на резултата от колаборацията на седмицата на модата ще научим и повече за проекта #LETSWOW.

„Целта ми бе да създам модна колекция с облекла, които могат лесно да се комбинират, модна линия, която кара всяка жена да изглежда чудесно и да впечатлява – и всичко това на достъпни цени“, споделя изкусителната Хайди Клум.

Нямаме търпение, а вие?

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Bubble Bed Sensation

Виж още
Bubble Bed Sensation

Жълт бутон

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Виж още