Следва

Дантелена съблазън

LIDL и Хайди Клум представят колекция на Седмица на модата

От 18 септември колекцията под линията „Esmara by Heidi Klum“ ще бъде в продажба в търговската мрежа на Лидл България...

All fashion преди 6 години

Колко много и различни асоциации изскачат в главите на всички ни, когато чуем Хайди Клум - русокосият ангел на Victoria’s Secret, перфектно тяло, безкрайно дълги крака, топмодел, Project Runway, а в последните години и лейбъл бельо с нейно име – дантелено, изискано и предизвикателно като самата Хайди.

Бихте ли повярвали, че само след малко повече от месец, вече и дрехите на Клум могат да станат част от гардеробите ни и то съвсем лесно и достъпно? Е, и ние не можахме първоначално, но доверете ни се, информацията е проверена.

Питате се как? Отговаряме: Хайди Клум и Lidl обединяват усилията си и предоставят колекцията „Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City“. Официалното представяне на която ще бъде на 7 септември на NYFW, което само по себе си, разбирате, е big deal. А броени дни по-късно, на 18 септември, колекцията, включваща облекла, подходящи за ежедневието в градска среда, ще бъде във всички 85 магазина на Lidl в страната.

При представянето на резултата от колаборацията на седмицата на модата ще научим и повече за проекта #LETSWOW.

„Целта ми бе да създам модна колекция с облекла, които могат лесно да се комбинират, модна линия, която кара всяка жена да изглежда чудесно и да впечатлява – и всичко това на достъпни цени“, споделя изкусителната Хайди Клум.

Нямаме търпение, а вие?

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.