Следва

Тайните на гениалните прости неща. Сушени домати

Импулсът на „Мара”

Импулсът за хубав обяд е свързан с красиво хладно място, на което си винаги добре дошъл, храна, която не само задоволява глада, а и всички сетива...

Food преди 14 години

Импулсът за хубав обяд е свързан с красиво хладно място, на което си винаги добре дошъл, храна, която не само задоволява глада, а и всички сетива, хора, които ти се усмихват и още нещо. Нещо, което не може да се опише, то само се усеща. Чувства се атмосферата на доброто и различно място. Спокойствието, че уютът, който очакваш за себе си е постижим дори централно в София. Да отскочиш до кафе „Мара” за сутрешното капучино, за жадуваната свежа обедна салата или за най-вкусния следобеден чийзкейк, винаги е уместно.

От другата страна на динамиката, „Мара” не само залага на приятна атмосфера и свежи качествени продукти за създаването на вкусна храна, а и влага цялата си енергия за направата им.
Любимата салата на ViewSofia е тази.



Гледката, повярвай, е само малка част от насладата и вкуса от съчетаването на запечено овче сирене, свежа салата, бадеми и балсамов дресинг. Разкош!



Има случаи, когато ти се иска това, което ядеш, никога да не свърши. Такова е и усещането при избора на чийзкейка по оригинална рецепта. Наистина е неповторим.



Казват, че да приготвиш тирамису е едно от най-сложните начинания – пропорции, продукти… Казват също, че този десерт не е за всеки вскус. Сигурно е така, ако си попадал на „неистинско” тирамису. Тук няма риск.

Когато познаваш кафе “Мара”, съществува рискът да ти стане любимо. Така поне се случи с нас на ул. Неофит Рилски 62, като мястото отговаря на тел. 981 20 01
 

More from View Sofia

More Food