В детайли за... любовта - част 3: Какво искат мъжете и какво очакват жените?

Мъжете винаги ще искат секс и в това няма лошо...

„Мъжете винаги ще искат секс и в това няма лошо. Отговорността на жената е да каже по подходящ начин „Не, имам нужда от повече време“. Ако мъжът не уважи тази нужда, значи той не е подходящият за нея...

Има ли идеално време сексът да стане част от една връзка и какви са най-честите грешки, които допускат мъжете и жените в търсенето на партньор? Отговорите дава Ева Кулева, лайф коуч и мачмейкър. Тя е гостът ни в „В детайли за…“, а темата е любовта. В първата част обсъждахме онлайн трепетите ТУК, а във втората причините защо сме необвързани ТУК!


„За коучинг ме търсят повече жени, за мачмйкинг ме търсят повече мъже”, започва Ева. „Общо взето има два типа хора - едните не могат да кажат „Не“. Дали заради ниско самочувствие, дали заради липса на модел. Те са готови да започнат връзка с всеки, който поиска връзка с тях. С тях работим за повишаване на собствената им оценка. Не трябва да започваме връзка с всеки втори, трябва да подбираме, защото в противен случай ни очакват разочарование и болки и в бъдеще се затваряме в себе си от страх, че този сценарий ще се повтори. Трябва да избираме внимателно хората, с които се обвързваме, особено за интимни отношения. Това уча жените - да не избързват със секса, защото това е най-често срещаната грешка. Затова няма да се уморя да повтарям „Не си лягайте на първа, втора, трета, пета среща, ако търсите дългосрочна връзка“. Не го разбират или не могат да го преодолеят. Някои вече са зависими от секса”, обяснява Ева.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.