Следва

We love: Кендал Дженър за Adidas Original

Street Style вдъхновения: Революционното завръщане на деним полата

Революция ли чухме?!...

Street Style преди 6 години

Революция ли чухме?! Деним полата отново превзема талиите, дупетата, гардероба, емоциите ни...

Страшно секси, това чудо на хипи модната вълна е потребна вещ от най-висш феминин порядък. Показателно изработена от деним, който ама никога не излиза от мода, тя е едновременно и спасителен пояс при кризисни ситуации от типа: „Няма какво да облека!” и фантастично оправдан избор, когато ни е най-фриволно, най-свободно и най-секси в главите.

Напоследък я виждаме много често наоколо, тази добре забравена, но и добре пазена на дъното на гардероба любимка - дънковата пола. Ако се върнем няколко години назад, нека да не издаваме точно колко, в ученическите години, ще изникне споменът за нея. И безгрешният гъдел на триумфалното й завръщане.

Ново начало, силно привличане. И десетки, от добри, по-добри интерпретации от по-добрите на улицата. Сред тях убийствено-любимата комбинация деним в деним,ексцентричност в действие с добавени дълъг блейзър и ултра висок ток, или просто добавени oversize t-shirt и любими кецове.

Няма грешки в това упражнение - деним полата е бяло платно за рисуване. Вижте авторството на тези страхотни момичета в изобилни кадри.







































More Street Style