Следва

Дизайн за вдъхновение: Мидено царство

Ето и кои са 5-те печеливши двойки в романтичната ни игра с AVON

Ето и кои са 5-те печеливши двойки в романтичната ни игра с AVON

All About Life преди 6 години

Тара..та.та. Камбанен звън звучи навсякъде около нас! Бели гълъби летят и радостни лица разпръскват шепи с ориз!
Може би, не буквално, НО определено романтичният проект, с който ви запознахме миналата седмица "Тоday, Tomorrow,Always" с Avon ни пренесе в страната на любовта, онази чиста истинка любов като от приказките.

Ето, че избрахме и главните действащи лица в нашата приказка. Петте любовни истории, които определено ще развълнуват както вас, така и нас, са на: Сем. Попови, Сем. Иванови, Катерина и Иван Цветкови, сем. Нестерови и Силвия и Борислав, които от влюбване пропуснаха дори да си кажат фамилията 

Скоро очаквайте поредицата ни от интервюта с тях, които ще ни разкрият тайната рецепта за любов, и... още нещо.

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.