Истории от живота: Коя наистина е Меган Маркъл?

Познаваме ли бъдещата съпруга на принц Хари?...

На 4 август американската актриса отпразнува 36-тата си годишнина, всички я познаваме от ролите й, рекламните кампании, филантропската й дейност, от червения килим, а напоследък най-вече като приятелката на британския наследник, принц Хари. Но познаваме ли наистина Меган?

Меган не е само половинка на Хари; бъдеща принцеса или някое от хилядите прозвища, с които я окичват медиите, а на въпроса коя е тя всъщност, ще се опитаме да си отговорим сега:

Рейчъл Меган Маркъл е родена и израснала в Лос Анжелис, Калифорния в семейството на Томас и Дория Маркъл. Бащата на актрисата е с ирландски корени, а майка й е афро-американка – това учи Меган от малка да не разграничава хората и дори изгражда в нея самочувствие за това коя е и откъде произлизат корените й.

Бащата на Меган е главната причина тя да се влюби в актьорската кариера – като малка прекарва часове наред на работното място на баща си, което е не друго, а снимачната площадка на сериала „Женени… с деца“.  Въпреки че бракът на родителите на Меган завършва с развод, когато тя е на едва 6 години, отношенията й и двамата родители са прекрасни.Може да не е учила в някое строго британско училище за отбрани отрочета от каймака на английската аристокрация, но Меган получава много добро образование в някои от най-добрите частни американски училища, колежи и университети, където винаги е преследвала мечтата си да бъде актриса.

Самата й кариера започва след като се дипломира, първоначално с малки роли в сериали. За да се издържа, докато все още ходи на кастинги и чака големия си пробив, Маркъл се занимава с калиграфия и доколкото е известно е била доста добра в това си начинание. Изработката на сватбени покани може да е било само хоби и начин за временно препитание, но съвсем скоро Меган може да премине от другата страна и да избира своите такива.

Публичният живот на Меган никога не е бил тайна – всичките й връзки са били открити и са се случвали пред очите на зрителите. Досега. Връзката й с принц Хари е явна за всички ни (дори официално потвърдена от двореца Кенсингтън), но има една определена доза тайнственост и прикритост, които пък я правят интересна.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.