Истории от живота: Коя наистина е Меган Маркъл?

11-08-2017 Текст: ViewSofia/Екип Фотография: .NET
Добави коментар

На 4 август американската актриса отпразнува 36-тата си годишнина, всички я познаваме от ролите й, рекламните кампании, филантропската й дейност, от червения килим, а напоследък най-вече като приятелката на британския наследник, принц Хари. Но познаваме ли наистина Меган?

Меган не е само половинка на Хари; бъдеща принцеса или някое от хилядите прозвища, с които я окичват медиите, а на въпроса коя е тя всъщност, ще се опитаме да си отговорим сега:

Рейчъл Меган Маркъл е родена и израснала в Лос Анжелис, Калифорния в семейството на Томас и Дория Маркъл. Бащата на актрисата е с ирландски корени, а майка й е афро-американка – това учи Меган от малка да не разграничава хората и дори изгражда в нея самочувствие за това коя е и откъде произлизат корените й.

Бащата на Меган е главната причина тя да се влюби в актьорската кариера – като малка прекарва часове наред на работното място на баща си, което е не друго, а снимачната площадка на сериала „Женени… с деца“.  Въпреки че бракът на родителите на Меган завършва с развод, когато тя е на едва 6 години, отношенията й и двамата родители са прекрасни.Може да не е учила в някое строго британско училище за отбрани отрочета от каймака на английската аристокрация, но Меган получава много добро образование в някои от най-добрите частни американски училища, колежи и университети, където винаги е преследвала мечтата си да бъде актриса.

Самата й кариера започва след като се дипломира, първоначално с малки роли в сериали. За да се издържа, докато все още ходи на кастинги и чака големия си пробив, Маркъл се занимава с калиграфия и доколкото е известно е била доста добра в това си начинание. Изработката на сватбени покани може да е било само хоби и начин за временно препитание, но съвсем скоро Меган може да премине от другата страна и да избира своите такива.

Публичният живот на Меган никога не е бил тайна – всичките й връзки са били открити и са се случвали пред очите на зрителите. Досега. Връзката й с принц Хари е явна за всички ни (дори официално потвърдена от двореца Кенсингтън), но има една определена доза тайнственост и прикритост, които пък я правят интересна. Връзката им започва през ноември миналата година като вече няколко пъти влюбените се появяват официално заедно на светски събития. Около отношенията им съществуват хиляди спекулации – че вече живеят заедно в Кенсигнтън, че Меган е получила одобрението на Кралицата и дори че вече са сгодени. Не сме големи привърженици на спекулациите и затова вярваме само на явното – а то, ако не друго, поне показва, че и двамата са лудо влюбени един в друг. Връзката им може да е голяма загадка, колкото и да не ни се иска, но така са нещата, когато излизаш с принц!

Преди Хари Меган има дългогодишна връзка с Тревър Енгелсън, за когото дори се жени, но и се развежда 2 години след това.

Братът на Меган – Томас Маркъл младши, казва за сестра си, че е родена да бъде принцеса (не само защото му е сестра). Казва още, че винаги се е стремяла всичко около нея да изискано и премерено, а самата нея определя като истинска лейди.

Ние сме твърдо убедени, че не нужно да си роден в дворец, за да си royal. Присъствието и грацията, с която се носиш, са достатъчни да засенчиш и най-голямата кралска особа. Принцеса по душа и сърце, отворена към всичко и всички, Меган е кралска особа със и без Хари!

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Bubble Bed Sensation

Виж още
Bubble Bed Sensation

Жълт бутон

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Виж още