Следва

Петъчна доза секс: William Tyler Lost

Истории от живота: Коя наистина е Меган Маркъл?

Познаваме ли бъдещата съпруга на принц Хари?...

Други преди 6 години

На 4 август американската актриса отпразнува 36-тата си годишнина, всички я познаваме от ролите й, рекламните кампании, филантропската й дейност, от червения килим, а напоследък най-вече като приятелката на британския наследник, принц Хари. Но познаваме ли наистина Меган?

Меган не е само половинка на Хари; бъдеща принцеса или някое от хилядите прозвища, с които я окичват медиите, а на въпроса коя е тя всъщност, ще се опитаме да си отговорим сега:

Рейчъл Меган Маркъл е родена и израснала в Лос Анжелис, Калифорния в семейството на Томас и Дория Маркъл. Бащата на актрисата е с ирландски корени, а майка й е афро-американка – това учи Меган от малка да не разграничава хората и дори изгражда в нея самочувствие за това коя е и откъде произлизат корените й.

Бащата на Меган е главната причина тя да се влюби в актьорската кариера – като малка прекарва часове наред на работното място на баща си, което е не друго, а снимачната площадка на сериала „Женени… с деца“.  Въпреки че бракът на родителите на Меган завършва с развод, когато тя е на едва 6 години, отношенията й и двамата родители са прекрасни.



Може да не е учила в някое строго британско училище за отбрани отрочета от каймака на английската аристокрация, но Меган получава много добро образование в някои от най-добрите частни американски училища, колежи и университети, където винаги е преследвала мечтата си да бъде актриса.

Самата й кариера започва след като се дипломира, първоначално с малки роли в сериали. За да се издържа, докато все още ходи на кастинги и чака големия си пробив, Маркъл се занимава с калиграфия и доколкото е известно е била доста добра в това си начинание. Изработката на сватбени покани може да е било само хоби и начин за временно препитание, но съвсем скоро Меган може да премине от другата страна и да избира своите такива.

Публичният живот на Меган никога не е бил тайна – всичките й връзки са били открити и са се случвали пред очите на зрителите. Досега. Връзката й с принц Хари е явна за всички ни (дори официално потвърдена от двореца Кенсингтън), но има една определена доза тайнственост и прикритост, които пък я правят интересна. Връзката им започва през ноември миналата година като вече няколко пъти влюбените се появяват официално заедно на светски събития. Около отношенията им съществуват хиляди спекулации – че вече живеят заедно в Кенсигнтън, че Меган е получила одобрението на Кралицата и дори че вече са сгодени. Не сме големи привърженици на спекулациите и затова вярваме само на явното – а то, ако не друго, поне показва, че и двамата са лудо влюбени един в друг. Връзката им може да е голяма загадка, колкото и да не ни се иска, но така са нещата, когато излизаш с принц!





Преди Хари Меган има дългогодишна връзка с Тревър Енгелсън, за когото дори се жени, но и се развежда 2 години след това.

Братът на Меган – Томас Маркъл младши, казва за сестра си, че е родена да бъде принцеса (не само защото му е сестра). Казва още, че винаги се е стремяла всичко около нея да изискано и премерено, а самата нея определя като истинска лейди.

Ние сме твърдо убедени, че не нужно да си роден в дворец, за да си royal. Присъствието и грацията, с която се носиш, са достатъчни да засенчиш и най-голямата кралска особа. Принцеса по душа и сърце, отворена към всичко и всички, Меган е кралска особа със и без Хари!

More Други