Следва

С Escada през юли

Всичко за Escada ранна есен

Колекция Ранна есен на Escada е самоуверена и силна, целяща да провокира и съблазнява. Първата линия в...

All fashion преди 14 години

Колекция Ранна есен на Escada е самоуверена и силна, целяща да провокира и съблазнява. Първата линия в колекцията носи мистичното име „Вамп”. Характерно за нея е игривото женствено влияние на света на Арт Нуво, особено дизайна на студия „Виенските Ателиета” („Wiener Werkstatten”). Това е организация на обединените виенски ателиета. Занимава се проектиране и производство на скъпи предмети, уникални интериори и има богат дизайнерски екип.

Роклите се характеризират с типичен елемент от ерата на “Виенските Ателиета”. Имат особено артистичен дизайн и са изработени с използването на три различни техники: много наситена, ръчно настроена, многопластова машинна бродерия, която също така е използвана и при едно от палтата. В допълнение, щампата може да бъде открита и в моделите от вълнен жакард, както и в по-изискани форми - като фина ръчна бродерия на вечерните рокли.

Основната материя в линията „Вамп” е диагонално сгънат на две креп от Коломбо. Платът е стегнат, но все пак мек и много удобен. Диагоналният ефект на прави материята много жива и добре структурирана. Двойният креп е идеален за точни контури на моделите, който обгръщат фигурата, както и за остро оформени панталони, поли и якета.

Друг важен мотив в колекцията са панталоните с висока талия. Те са често комбинирани с широк колан. Могат да бъдат носени с интересните пластични якета, както и с „игриви” блузи. Наред с много модерните панталони с висока талия, колекцията предлага широка гама други модели и форми. Вталени и леко скъсени този сезон панталоните са перфектни, за да се покажат луксозни обувки.

Като алтернатива на експресивните едноцветни платове, „Вамп” предлага широка гама от мини десени, карета и туид костюми, които са перфектни за бизнес облекло. Миксът от вълна и коприна означава, че платът пада с необикновена мекота, така че нестандартните модели стоят още по-отпуснато и свободно.

Трикотажът е с изчистени линии, стилни цветове, игриво е използван едва доловимият обем и е допълнен от ексклузивна козина.

Определено атрактивна, групата на плетивата във „Вамп” е графична серия, направена от много фина мериносова вълна. Внимателно вплетените нишки придават необходимия обем; меки, не стегнати влакна подсигуряват лекота и комфорт на дамите.

 

More All fashion