Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

H&M Studio: AW17 LookBook

Влюбени сме! Безвъзвратно! Искаме ги всичките, наистина!...

All fashion преди 6 години

Влюбени сме! Безвъзвратно! Искаме ги всичките, наистина!

Точно един месец преди колекцията да стигне до избрани световни локации на марката, включително и в България, днес H&M разкрива пълната колекция H&M Studio AW17.

Женската половина на H&M STUDIO AW17 е вдъхновена от креативния заряд и неугасващата градска енергия на Ню Йорк. Колекцията комбинира дръзкия уличен стил и непреходната елегантност. Основна отправна са заемките от типично мъжкия гардероб и съчетаването им с женствени силуети, както и артистичните принтове с графити и пънк влиянието. Колекцията е отражение на нуждите на модерната жена и нейния гардероб – дръзки връхни дрехи, леки рокли,меки плетива, лесни за взаимокомбиниране горни и долни части, стилни аксесоари и изтънчени приглушени цветове. Това, което се отличава най-силно, е дръзкото миксиране на различни материи и графични елементи за създаване на безстрашни комбинации.

В мъжката половина пък алпинизмът играе важната роля на муза, фокусирйки се върху приключенското вълнение, грубата природа на спорта, както и нужните технични умения. Класическите връхни облекла, като бомър якето и палтото с реглан ръкав например, са преработени от нова гледна точка, плетивата са тежки и подходящи за сезона, а чисто функционалните детайли (интегрирани колани, гумирани копчета и стопери) контрастират на фона на
изчистени класически силуети.

“Създаването на сблъсък между традиционното мъжко облекло и атлетиката на алпинизма подчертава идеята за качество като нов акцент в модата. В този смисъл, присъства не само контрастът в материалите, но и специалното внимание, което се отделя на балансирането на нови, модерни силуети с класичесиките", казва Андреас Льовенстам, главен дизайнер мъжко облекло в H&M.

Цялата колекция H&M Studio AW17 в галерията горе>>>

More All fashion