Следва

Fashion battle: Ах, тези Ч-А-Н-Т-И

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Зле облечени
Макар и без свързваща нишка помежду си, днес слагаме и Бела Торн, и Ким Кардашиян в мини селекцията ни от зле облечени знаменитости. В случая на актрисата/певица Бела Торн, отсъства какъвто и да е замисъл във визията - причудливо наметало; бюстие, предизвикващо неодобрителни погледи; изкуствена кожа и потресаващ грим. Готови сме да се обзаложим, че тук не е бил замесен нито един стилист, а по-скоро Торн е дала свобода на въображението си.

При Ким обаче старанието при подбора на цветове/ материи/ бюти визия е налице, Но фактът, че е излязла навън със стягащи гащи La Perla, вместо с адекватни панталони или шорти, не можем да приемем за окей...

Виктория Бекъм, злепоставена
Преди дни стана ясно, че ресторант в Уолсенд, Англия рекламира своята пица, сравнявайки я с Виктория Бекъм. Дотук нищо лошо, но сравнението се крие в това, че предлаганата от тях пица е дори по-тънка от "анорексичката" Виктория, наричайки я още "анорексична модна икона" в изображение, на което тя стои, облечена единствено в бански. Оказва се, че всъщност рекламата съществува от вече три години, но едва наскоро тя бива забелязана от Бекъм и екипа й, които възнамеряват да подадат дело срещу ресторанта за уронване на авторитета ...

Аферата Gucci
Подробностите около делото на Gucci срещу Forever 21 разказахме още преди дни, а сега споменаваме злощастната случка отново, защото очевидно е гаф, и то какъв. Имитациите от страна на хай стрийт брандовете на разпознаваеми силуети, текстури и десени са константа, която обаче прекалено често остава пренебрегната. Този път обаче от Gucci поставят началото на добрия пример, заявявайки, че ще си търсят правата в съда заради очевадните кражби на американския гигант за бърза мода. В подробности тук!

Особена комбинация
Изпитваме смесени чувства и към Джеръми Скот, и към вече особено ретро бранда Ugg. А когато научихме, че именно тези две имена ще участват в обща колаборация, признаваме, лекичко настръхнахме, и то не от кеф. Дизайнерът е познат със специфичния си вкус, проявяващ се както в неговия едноимен бранд, така и в този за Moschino, а не можем и да си представим как ще изглежда неговата интерпретация на обувките на It момичетата от началото на 2000 г.

Колекцията, която ще излезе в продажба на 13-ти септември, ще включва дизайни за жени, деца и мъже в ценови клас между 90-1195 $, а сред декорациите се очакват пламъци и много кристали... Какъв добър замисъл само!

More All fashion