Следва

Fashion battle: Ах, тези Ч-А-Н-Т-И

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звездни и фешън издънки...

All fashion преди 6 години

Зле облечени
Макар и без свързваща нишка помежду си, днес слагаме и Бела Торн, и Ким Кардашиян в мини селекцията ни от зле облечени знаменитости. В случая на актрисата/певица Бела Торн, отсъства какъвто и да е замисъл във визията - причудливо наметало; бюстие, предизвикващо неодобрителни погледи; изкуствена кожа и потресаващ грим. Готови сме да се обзаложим, че тук не е бил замесен нито един стилист, а по-скоро Торн е дала свобода на въображението си.

При Ким обаче старанието при подбора на цветове/ материи/ бюти визия е налице, Но фактът, че е излязла навън със стягащи гащи La Perla, вместо с адекватни панталони или шорти, не можем да приемем за окей...

Виктория Бекъм, злепоставена
Преди дни стана ясно, че ресторант в Уолсенд, Англия рекламира своята пица, сравнявайки я с Виктория Бекъм. Дотук нищо лошо, но сравнението се крие в това, че предлаганата от тях пица е дори по-тънка от "анорексичката" Виктория, наричайки я още "анорексична модна икона" в изображение, на което тя стои, облечена единствено в бански. Оказва се, че всъщност рекламата съществува от вече три години, но едва наскоро тя бива забелязана от Бекъм и екипа й, които възнамеряват да подадат дело срещу ресторанта за уронване на авторитета ...

Аферата Gucci
Подробностите около делото на Gucci срещу Forever 21 разказахме още преди дни, а сега споменаваме злощастната случка отново, защото очевидно е гаф, и то какъв. Имитациите от страна на хай стрийт брандовете на разпознаваеми силуети, текстури и десени са константа, която обаче прекалено често остава пренебрегната. Този път обаче от Gucci поставят началото на добрия пример, заявявайки, че ще си търсят правата в съда заради очевадните кражби на американския гигант за бърза мода. В подробности тук!

Особена комбинация
Изпитваме смесени чувства и към Джеръми Скот, и към вече особено ретро бранда Ugg. А когато научихме, че именно тези две имена ще участват в обща колаборация, признаваме, лекичко настръхнахме, и то не от кеф. Дизайнерът е познат със специфичния си вкус, проявяващ се както в неговия едноимен бранд, така и в този за Moschino, а не можем и да си представим как ще изглежда неговата интерпретация на обувките на It момичетата от началото на 2000 г.

Колекцията, която ще излезе в продажба на 13-ти септември, ще включва дизайни за жени, деца и мъже в ценови клас между 90-1195 $, а сред декорациите се очакват пламъци и много кристали... Какъв добър замисъл само!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.